Α.Ο. Σαρωνικός-Πανιώνιος Γ.Σ. 0-3 σετ. Για την 3η αγωνιστική της Κ-18 των Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον Πανιώνιο γνώρισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σαρωνικός, για την 3η αγωνιστική των Κ-18 των Αγοριών (πρώην Παίδων) της ΕΣΠΕΔΑ. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό του ΕΠΑΛ ήταν αρκετά καλή από άποψη θεάματος, με τις δύο ομάδες να παίζουν κατά διαστήματα ωραίο βόλεϊ. Σε αυτό συνέβαλε και η ομάδα της Αίγινας, η οποία έδειξε παρά την απειρία της, πολύ καλά σημάδια για ακόμα ένα ματς.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Από την άλλη, ο "ιστόρικος" ο οποίος διαθέτει πέραν από την προφανή εμπειρία, ένα εξαιρετικό σύνολο. Στα αγωνιστικά, οι νεαροί αθλητές της Σβέτλας Βασίλεβα μπήκαν αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 12-6. Ο Πανιώνιος στην συνέχεια ισορρόπησε, με το σετ να είναι αμφίρροπο ως το τέλος του, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να φτάνει στο 25-21 και να κάνει το 0-1. Στο 2ο σετ οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε καλό ρυθμό, με τους κυανέρυθρους πάντως να δείχνουν πιο συγκεντρωμένοι σε καίρια σημεία και να φτάνουν στο 0-2 (17-25).

Στο 3ο σετ παρά την γενικά καλή εικόνα των νησιωτών, το συγκρότημα της Φωτεινής Πόγκα με όπλο τόσο την εμπειρία όσο και την αγωνιστική εικόνα, κατάφερε να φτάσει στο 25-16 και στο 0-3. Βάση της γενικής εικόνας του παιχνιδιού η νίκη του Πανιωνίου είναι δίκαιη, με τον Σαρωνικό πάντως να φτάνει ένα κλικ μακριά από το να κατακτήσει το 1ο σετ, με το οποίο βέβαια θα πήγαινε με άλλη ψυχολογία στην συνέχεια του ματς.

Αρκετά ευχαριστημένη από την αγωνιστική συμπεριφορά των αθλητών της, έμεινε η τεχνικός του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα. 'Μας λείπει η εμπειρία, την οποία θα αποκτήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι' είπε μεταξύ άλλων. Διαιτητές του αγώνα ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Τα σετ 21-25 (20'), 17-25 (20'), 16-25 (15').

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Γκαρής, Ποταμίτης, Λιότσος, Μαυριάνος Παντελής, Γιαννούλης, Μαυριάνος Σταύρος, Καλλικούρδης, Καρανάτσης, Παπαχαραλαμπίδης, Ζώης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png