Α.Ο. Σαρωνικός-Γ.Σ. Περάματος 3-0 σετ (άνευ αγώνα). Για την 5η αγωνιστική των Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Η ομάδα του νησιού επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Περάματος για την 5η αγωνιστική των Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ένα παιχνίδι το οποίο δεν έγινε ποτέ, καθώς δεν προσήλθε η ομάδα του Περάματος. Ως εκ τούτου, το συγκρότημα της Αίγινας πήρε το ματς με 3-0 σετ άνευ αγώνα, φτάνοντας με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο τις 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Όσο αναφορά τα τυπικά, ο Σαρωνικός παρατάχθηκε ως όφειλε κανονικά στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, με τους διαιτητές να περιμένουν το χρονικό περιθώριο των 15 λεπτών μετά την έναρξη του αγώνα που δίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις (ο αγώνας είχε ώρα έναρξης στις 12.00), και στην συνέχεια (12.15) να κλείνουν το Φύλλο Αγώνα.

Ο αγώνας σύμφωνα με τους κανονισμούς, κατοχυρώθηκε στον Σαρωνικό με 3-0 σετ και 75-0 πόντους. "Σκοπός της ομάδας μας είναι να παίρνουμε τις νίκες εντός αγωνιστικού χώρου και όχι εκτός, παρ' όλα αυτά σεβόμαστε την απόφαση του αντιπάλου, με τον οποίο εννοείται ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα", τα λόγια τόσο των υπευθύνων της ομάδας, όσο και της κόουτς του Σαρωνικού Σβέτλας Βασίλεβα.

Να σημειωθεί ότι παρ' όλο που αγώνας δεν έγινε, οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού παρέμειναν στο ΕΠΑΛ για προπόνηση. Για την ιστορία, διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μαρμαρινού Αδαμαντία, Κόστερ, Γκούρι, Ρωπαΐτη, Μαμάη, Γιαννούλη, Μαλτέζου, Μαρμαρινού Ευτυχία, Δεδεγκίκα, Μπόγρη, Μαργαρίτη,


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png