Α.Ο. Σαρωνικός-Γ.Σ. Περάματος 3-0 σετ (άνευ αγώνα). Για την 5η αγωνιστική των Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Η ομάδα του νησιού επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Περάματος για την 5η αγωνιστική των Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ένα παιχνίδι το οποίο δεν έγινε ποτέ, καθώς δεν προσήλθε η ομάδα του Περάματος. Ως εκ τούτου, το συγκρότημα της Αίγινας πήρε το ματς με 3-0 σετ άνευ αγώνα, φτάνοντας με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο τις 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΌσο αναφορά τα τυπικά, ο Σαρωνικός παρατάχθηκε ως όφειλε κανονικά στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, με τους διαιτητές να περιμένουν το χρονικό περιθώριο των 15 λεπτών μετά την έναρξη του αγώνα που δίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις (ο αγώνας είχε ώρα έναρξης στις 12.00), και στην συνέχεια (12.15) να κλείνουν το Φύλλο Αγώνα.

Ο αγώνας σύμφωνα με τους κανονισμούς, κατοχυρώθηκε στον Σαρωνικό με 3-0 σετ και 75-0 πόντους. "Σκοπός της ομάδας μας είναι να παίρνουμε τις νίκες εντός αγωνιστικού χώρου και όχι εκτός, παρ' όλα αυτά σεβόμαστε την απόφαση του αντιπάλου, με τον οποίο εννοείται ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα", τα λόγια τόσο των υπευθύνων της ομάδας, όσο και της κόουτς του Σαρωνικού Σβέτλας Βασίλεβα.

Να σημειωθεί ότι παρ' όλο που αγώνας δεν έγινε, οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού παρέμειναν στο ΕΠΑΛ για προπόνηση. Για την ιστορία, διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μαρμαρινού Αδαμαντία, Κόστερ, Γκούρι, Ρωπαΐτη, Μαμάη, Γιαννούλη, Μαλτέζου, Μαρμαρινού Ευτυχία, Δεδεγκίκα, Μπόγρη, Μαργαρίτη,