Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλανθρωπικός αγώνας volley για τη Νατάσσα. Η Κ-16 των κοριτσιών επικράτησε με 3-2 σετ του τμήματος των ενηλίκων.

20230514_142912-natassa-volley.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ για την οικονομική ενίσχυση της Αναστασίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μαΐου στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός διοργάνωσε τον συγκεκριμένο φιλικό αγώνα επίδειξης, με σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες της παλιάς αθλήτριας του συλλόγου, με τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δίνει δυναμικό παρόν.

Το κλειστό του ΕΠΑΛ γέμισε από φίλους του Σαρωνικού οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση, και συνέβαλαν ταυτόχρονα για το σκοπό της. Στην είσοδο του κλειστού του ΕΠΑΛ οι άνθρωποι του Σαρωνικού είχαν τοποθετήσει ένα κουτί, στο οποίο ο καθένας μπορούσε να συμβάλει με όποιο ποσό επιθυμούσε, για την οικονομική ενίσχυση της Αναστασίας.   

20230514_142912-natassa-volley-02.jpg

Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η αγωνιστική ομάδα των Κ-16 των κοριτσιών η οποία  επικράτησε με 3-2 σετ του τμήματος ενηλίκων. Οι τελευταίοι πάντως ήταν άκρως ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα με εμφανή αγωνιστικό ρυθμό. Το σκορ όπως είναι λογικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ενώ μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα έγιναν και απονομές στις δύο ομάδες. Πέραν των μεταλλίων που πήραν όλοι οι αγωνιζόμενοι, απονεμήθηκαν και κύπελλα στους δυο φιναλίστ ενώ υπήρξε και ειδική βράβευση για τους MVP του αγώνα.

20230514_142912-natassa-volley-04.jpg

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τις απονομές το τμήμα βόλεϊ του Σαρωνικού μέσω των νεαρών αθλητριών του, πρόσφερε από ένα τριαντάφυλλο σε κάθε μητέρα που βρέθηκε στο ΕΠΑΛ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μητέρας. Όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος, για όποιον δεν κατάφερε να βρεθεί στον αγώνα της Κυριακής και θέλει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, το κουτί θα παραμείνει στο κλειστό του ΕΠΑΛ για τις επόμενες δέκα ημέρες (ημέρες και ώρες προπονήσεων της ομάδας). Επίσης ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους του συλλόγου του Σαρωνικού, για τον ίδιο σκοπό. 

Διαιτητές ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. 

Τα σετ 25-10, 23-25, 25-22, 23-25, 15-7.

Α.Ο.Α. Σαρωνικός Κ-16 (Βασίλεβα): Κοτρώτσιου, Λιότσου (λ), Μπόγρη, Αλευροπούλου, Τριανταφύλλου, Κοντράρου Ε, Λαδά, Πιτσιλού, Χαλδαίου-Λοράνδου, Κοντράρου Δ, Υζεηράι, Βρατσίστα, Στρατηγού (λ), Κλώνου, Μετούσι, Αθανασοπούλου, Γιάνι, Κλάρκ, Δεδεγκίκα. 

Τμήμα Ενηλίκων (Vintage): Κυριακίδη, Κακούση, Χροναίου, Πλιάτσικα, Κατρίδη, Μπαλή, Ρωπαΐτη, Μπούκουρα, Διακογιάννης, Μουσουλέας, Ρωπαΐτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png