Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση των ζημιών του κλειστού προπονητηρίου του ΕΠΑΛ.

20231012_134218-00.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ, από τις νεροποντές του Σεπτεμβρίου.  Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου (από όπου και τα πλάνα του ρεπορτάζ) ολοκληρώθηκε η λείανση του ξύλινου δαπέδου με ειδικά μηχανήματα, ενώ την Παρασκευή το μεσημέρι ολοκληρώθηκε και το βάψιμο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το δάπεδο δεν είχε βαφτεί ποτέ στο παρελθόν. Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου αναμένεται να τοποθετηθεί το τάραφλεξ (αγωνιστικός χώρος) το οποίο έπλυναν με πλυστικό μηχάνημα οι υπάλληλοι της υπηρεσίας του Δήμου. 

Όλες τις εργασίες συντόνισε ο δήμαρχος κ. Ζορμπάς, ο οποίος ήταν πάντα σε συνεννόηση τόσο με τον διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Χρήστο Λίτο, όσο και με τους υπεύθυνους του τμήματος βόλεϊ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

Πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα ώστε να επιστρέψει στη κανονικότητα η λειτουργία του κλειστού. Το μόνο που απομένει μετά το πέρας των εργασιών είναι η αποκατάσταση της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σχολικού συγκροτήματος του ΕΠΑΛ, η οποία σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά, θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png