Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Άγιος Ελευθέριος-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 1η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-4309-saronikos-melas.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε 3-0 σετ από τον Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Άγιος Ελευθέριος, στο κλειστό ‘6ο Ενιαίο Λύκειο Αιγάλεω’. Το συγκρότημα της κόουτς Βασίλεβα το οποίο εμφανίστηκε αγχωμένο στο 1ο σετ, στην συνέχεια έδειξε μέρος των αρετών του αλλά έδειξε εμφανώς επηρεασμένο από την απραξία από τις προπονήσεις λόγω των γνωστών θεμάτων που αντιμετώπισε το κλειστό του ΕΠΑΛ.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Όλα τα παραπάνω τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα από το Αιγάλεω, φτάνοντας στο τρίποντο. Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχες οι οποίες είχαν όπλο και την εμπειρία, έκαναν το παιχνίδι τους και έφτασαν στο άνετο 25-8 και στο 1-0. Από την άλλη, οι αθλήτριες του νησιού παρόλο που προηγήθηκαν με 3-1, έδειξαν να μη μπορούν να αποβάλλουν το άγχος με αποτέλεσμα να μη μπορούν να βρεθούν κοντά στο σκορ.

Στο 2ο σετ και μετά τις έντονες παρατηρήσεις της Βασίλεβα, τα κορίτσια του Σαρωνικού βελτιώθηκαν και σε αρκετά σημεία έβαλαν δύσκολα στις γηπεδούχες. Στα καίρια όμως σημεία η ομάδα από το Αιγάλεω έδειξε πιο ψύχραιμη φτάνοντας στο 25-22 και στο 2-0. Το 3ο σετ ήταν εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα δυο, καθώς η ομάδα της Αίγινας ξεκίνησε εντυπωσιακά, και προηγήθηκε με 11-3.

Μια όμως καθίζηση στην συνέχεια έφερε την ομάδα του Μελά να πλησιάζει, με τον Σαρωνικό όμως να κρατάει το ισχνό προβάδισμα (14-13). Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι πήρε εντελώς άλλη τροπή, αφού οι νεαρές αθλήτριες της κόουτς Βασίλεβα υπέπεσαν σε συνεχή λάθη τα οποία και πλήρωσαν. 

Με σκορ 25-16 ο Μ.Ε.Λ.Α.Σ. έφτασε στο 3-0, το οποίο βάση της γενικής εικόνας των δυο κρίνεται δίκαιο.

"Η αλήθεια είναι ότι περίμενα τα πράγματα πιο δύσκολα. Το φετινό πρωτάθλημα έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς, καθώς πέραν της διαφοράς ηλικίας που έχουμε με τις υπόλοιπες ομάδες, αντιμετωπίσαμε και το πρόβλημα με το ΕΠΑΛ.  Η ομάδα για να είναι έτοιμη, πρέπει να κάνει τουλάχιστον ένα μήνα προετοιμασία. Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε το γήπεδο για προπόνηση παρά μόνο την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα. Επίσης ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι έχουμε πολλές απουσίες και αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε ρόλους στις υπόλοιπες αθλήτριες. Θεωρώ ότι θα δείξουμε καλύτερη εικόνα στο άμεσο μέλλον, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά", δήλωσε στο Aegina Portal η τεχνικός του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Βλάχος και Μακαρίδης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός έχει ρεπό, ενώ την 3η αγωνιστική υποδέχεται στο ΕΠΑΛ τον Άρη Αμφιάλης.

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κοτρώτσιου, Δεδεγκίκα, Λιότσου (λ), Μετούσι, Λούβαρη, Τριανταφύλλου, Στρατηγού (λ), Γιάνι, Αλευροπούλου, Μπόγρη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png