Πειραϊκός Σύνδεσμος - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 4η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_5066-volley-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο στο κλειστό "Σχολικό Συγκρότημα Τζαβέλλα".

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η ομάδα του νησιού εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική κόντρα σε έναν πολύ πιο έμπειρο αντίπαλο, και θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν δεν απέφευγε τα πολλά λάθη. Πολλά χαμένα σερβίς αλλά και γενικά πολλά αναίτια λάθη, έκριναν την αναμέτρηση. 

Ο Σαρωνικός πέραν του 2ου σετ (από την αρχή πιο ουσιαστικός ο Πειραϊκός), κατάφερε να πάρει αντίστοιχες διαφορές στο σκορ, που όμως δυστυχώς τα λάθη δεν του επέτρεψαν να τις διατηρήσει.  Στα αγωνιστικά τώρα, το πρώτο σετ ξεκίνησε εντυπωσιακά για τις φιλοξενούμενες οι οποίες προηγήθηκαν με 8-0, αναγκάζοντας τον προπονητή των γηπεδούχων να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ.

IMG_5064-volley-saronikos.jpg

Η διακοπή αυτή ευνόησε την ομάδα του Πειραϊκού η οποία ισοφάρισε σε 9-9, με τον Σαρωνικό πάντως να προηγείται στη συνέχεια με 12-9. Το σετ έγινε αρκετά αμφίρροπο μέχρι τους 16 πόντους, με τους γηπεδούχους στη συνέχεια  να εκμεταλλεύονται τα χαμένα σερβίς των φιλοξενούμενων, και με 25-19 να κάνουν το 1-0.  Στο 2ο σετ ο Σαρωνικός σαφώς επηρεασμένος από την εξέλιξη του 1ου δεν μπήκε καθόλου καλά από την αρχή, με αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραϊκού να φτάσει εύκολα στο 25-13 και στο 2-0.  Στο 3ο σετ οι γηπεδούχες ξεκίνησαν δυνατά, προηγήθηκαν με 4-0, για να έρθει ένα εντυπωσιακό 9-0 των νησιωτών το οποίο τους έφερες σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενες έδειχναν να οδηγούν πλήρως το 3ο σετ, καθώς προηγήθηκαν με 13-6.

IMG_5065-volley-saronikos.jpg

Εκεί, τα πάντα γύρισαν ανάποδα, το ένα λάθος έφερνε το άλλο με αποτέλεσμα ο Πειραϊκός με ένα διαδοχικό σερί να προηγηθεί με 17-13 και να δώσει παρά την υπερπροσπάθεια για αντίδραση, τέλος στο ματς. Με 25-19 ο Πειραϊκός έφτασε στο 3-0, ενώ η ομάδα του Σαρωνικού είδε ότι τα πολλά και σε αρκετές περιπτώσεις αναίτια λάθη, του στέρησαν κάτι καλύτερο. 

Διαιτητές ήταν οι Μαρούδας και Τριανταφυλλόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται την Α.Σ.Π. Νέα Πέραμος. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κλώνου, Λούβαρη, Δεδεγκίκα, Τριανταφύλλου, Λιότσου (λ), Κλαρκ, Μπόγρη, Στρατηγού (λ), Αλευροπούλου, Γιάνι, Κοντράρου Δ, Βρατσίστα, Κοντράρου Ε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png