Αναβλήθηκε ο αγώνας Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Α.Σ.Π. Νέας Περάμου για την 5η αγωνιστική των Κ-18 της ΕΣΠΕΔΑ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

IMG_5239-volley.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ραπαΐτης.
Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος αγώνας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ ανάμεσα στον Α.Ο.Α. Σαρωνικό και τον Α.Σ.Π. Νέας Περάμου, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.00 στο ΕΠΑΛ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Ο σύλλογος της Δυτικής Αττικής ενημέρωσε το βράδυ του Σαββάτου τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ότι αδυνατεί να ταξιδέψει στην Αίγινα για το συγκεκριμένο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με την ΕΣΠΕΔΑ να το αναβάλει.

Η ομάδα του Σαρωνικού ενημερώθηκε (το Σάββατο το βράδυ) από τους διαιτητές του αγώνα, τους οποίους ενημέρωσε αρχικά ο υπεύθυνος της επιτροπής διαιτησίας. Αργότερα η ομάδα της Νέας Περάμου ενημέρωσε και τον νησιώτικο σύλλογο.

Από το πρωί της Κυριακής εξάλλου, δεν πραγματοποιήθηκε κανένα δρομολόγιο από και προς Αίγινα, λόγω απαγορευτικού του απόπλου. Πλέον η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για τις τύχες της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png