Α.Ο. Λέοντες Καμινίων - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 6η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_5303-volley-02.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ των Λεόντων Καμινίων εκτός έδρας. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το νησιωτικό συγκρότημα της κόουτς Βασίλεβα, πήρε εύκολα τη νίκη χωρίς να πιάσει πάντως υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό ‘14ο Γυμνάσιο Πειραιά’, με την ομάδα του Σαρωνικού να δείχνει εμφανώς ανώτερη του αντιπάλου ο οποίος εμφάνισε αρκετές αδυναμίες. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες μπήκαν αποφασισμένες να μην επιτρέψουν στην ομάδα από τα Καμίνια να κάνει βλέψεις για κάτι καλό, παίρνοντας από την αρχή του σετ μεγάλο προβάδισμα, το οποίο κράτησαν ως το τέλος.

Με 25-17 έκαναν το 0-1, δείχνοντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα φύγουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Σαρωνικού ξεκίνησαν και πάλι πιο δυνατά αλλά μια αναίτια χαλάρωση στην συνέχεια, έφερε τους Λέοντες να προσπερνούν με 8-5.

IMG_5303-volley-01.JPG

Η χαλάρωση αυτή των φιλοξενούμενων ανάγκασε την Σβέτλα Βασίλεβα να καλέσει εσπευσμένα ταιμ αουτ. Οι εντονότατες παρατηρήσεις της έμπειρης προπονήτριας των νησιωτών, αφύπνισαν τις νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού οι οποίες επανέφεραν την καλή τους εικόνα και με όπλο τις καλές συνεργασίες σε συνδυασμό με τις αποτελεσματικές επιθέσεις, έφτασαν εύκολα στο 25-13 και στο 0-2.  Στο 3ο σετ ο Σαρωνικός εμφανίστηκε πλήρως συγκεντρωμένος σε όλα τα επίπεδα, και αφού κατάφερε να πάρει ισχυρό προβάδισμα από την αρχή, έφτασε άνετα στο 25-11 και στην καθαρή νίκη.

IMG_5303-volley-00.JPG

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του νησιωτικού συλλόγου στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σαρωνικού συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Κ-18 με μέσο όρο ηλικίας αθλητριών τα 14 έτη. Αυτή η διαφορά ηλικίας με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, είναι εμφανής στα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα. Παρ’ολα αυτά τα κορίτσια του Σαρωνικού δείχνουν παρά την απειρία τους αρκετά ανταγωνιστικές. Το πρωτάθλημα το οποίο  είναι σαφώς πιο κοντά στην ηλικία τους είναι αυτό των Κ-16 το οποίο κάνει πρεμιέρα τη νέα χρόνια (2024). 

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κυρίες Κοματά και Συρίγου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται την Ένωση Ιλίου.  Α.Ο.Α.

Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αλευροπούλου, Δεδεγκίκα, Κλάρκ, Λιότσου (λ), Μετούσι, Σακελλίου, Λούβαρη, Μπόγρη, Στρατηγού (λ), Γιάνι, Τριανταφύλλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png