Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Γ.Σ. Περάματος Ερμής 3-0 σετ. Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_9821-volley-ermis-00.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Γ.Σ. Περάματος Ερμής, την Κυριακή το μεσημέρι.  

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το σύνολο της Σβέτλας Βασίλεβα αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, επικράτησε εύκολα του αντιπάλου, σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Τα κορίτσια του νησιού ξεκίνησαν νωθρά της αναμέτρηση, παρόλα αυτά όσο περνούσε η ώρα, έδειχναν την ποιότητα τους, φτάνοντας εν τέλει σε μια εύκολη επικράτηση.

Στα αγωνιστικά τώρα, η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα του Περάματος να εκμεταλλεύεται το νωθρό ξεκίνημα των νησιωτών, οι οποίοι έδειχναν να μη πατάνε καλά στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, με πολλά χαμένα σερβίς και κακές επιλογές στην επίθεση. Έτσι ο Ερμής ο οποίος έδειξε καλή εικόνα ιδιαίτερα στην άμυνα, προηγήθηκε στο σκορ (5-2, 8-6, 11-8), βάζοντας εξαιρετικά δύσκολα στην ομάδα του Σαρωνικού.

IMG_9821-volley-ermis-01.jpg

Η έμπειρη κόουτς με συνεχείς οδηγίες προσπαθούσε να ανεβάσει τις νεαρές αθλήτριες της, με τις τελευταίες μετά το 8-11 των φιλοξενούμενων να ανεβάζουν σταδιακά της απόδοση τους. Με εντελώς διορθωμένο το σέρβις και τις σαφώς καλύτερες επιλογές στην επίθεση, τα κορίτσια του Σαρωνικού αφού πρώτα προσπέρασαν αρχικά στο σκορ (13-11), κατάφεραν να γίνουν το αφεντικό του σετ, δείχνοντας παράλληλα ότι το κακό αρχικό ξεκίνημα ήταν οριστικά παρελθόν. Έτσι οι βολεϊμπολίστριες του νησιού και με την ώθηση που τους έδινε το φίλαθλο κοινό, έφτασαν στο 25-19 και στο 1-0.

IMG_9821-volley-ermis-02.jpg

"Πιέσατε το σέρβις και είδατε ότι όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά. Μπείτε μέσα και δείξτε ότι είστε καλύτερες και αξίζετε τη νική’, τα λόγια της κόουτς Βασίλεβα στην ανάπαυλα. Στο 2ο σετ η ομάδα του Σαρωνικού ήταν από την αρχή ανώτερη του Ερμή, με πιεστικό σέρβις, σωστές αντιδράσεις σε υποδοχή και άμυνα και φυσικά επιτυχημένα τελειώματα στην επίθεση. Όλα αυτά συνέδεσαν στο να εμφανιστεί κυρίαρχος ο Σαρωνικός, ο οποίος έκανε το 2-0 με το σετ να τελειώνει στο 25-12. Με όπλο πλέον και την ψυχολογία, οι γηπεδούχες ήταν απολαυστικές στο 3ο σετ, συνδυάζοντας ουσία αλλά και θέαμα στους φιλάθλους που επέλεξαν να περάσουν ένα ηλιόλουστο μεσημέρι Κυριακής, παρακολουθώντας έναν αγώνα βόλεϊ υποδομών.

IMG_9821-volley-ermis-03.jpg

Οι μπλε της Αίγινας με απόλυτη συγκέντρωση πήραν αρχικά σημαντικό προβάδισμα (4-1, 6-3, 12-4), το οποίο όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν με αποτέλεσμα να έρθει το 25-10 και το 3-0. Ο τελευταίος πόντος του αγώνα ήρθε μετά από δυνατό σέρβις της Δεδεγκίκα, με τις αθλήτριες του Ερμή να μην έχουν απάντηση, και όπως είναι φυσιολογικό ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί σύσσωμης της αποστολής των νησιωτών.

Τα νεαρά κορίτσια του Σαρωνικού πανηγύρισαν με την ψυχή τους το τρίποντο, παίρνοντας παράλληλα το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι έφυγαν απόλυτα χαρούμενοι από την προσπάθεια και τη νίκη της ομάδας, σε ακόμα ένα παιχνίδι. Στα αξιοσημείωτα τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης, η πρώτη συμμετοχή της μικρής Ελένης Γκαρή σε επίσημο ματς.

IMG_9821-volley-ermis-04.jpg

Η 12χρονη ταλαντούχα ακραία του Σαρωνικού η οποία προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, κατά την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο (στη θέση της Κλαρκ) έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από τις συναθλήτριες της όσο και από τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Η νεαρή βολεϊμπολίστρια μάλιστα έδειξε αρκετά ευδιάθετη, ενώ στο τέλος αγκάλιασε την προπονήτρια της, δείγμα του πόσο ευχαριστήθηκε την πρώτη της συμμετοχή με το ιστορικό σήμα του Σαρωνικού στο στήθος.

Διαιτητές του αγώνα ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Α.Σ.Π. Γλυφάδας εκτός έδρας.

Τα σετ: 25-19, 25-12, 25-10. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αλευροπούλου, Γκαρή, Κλαρκ, Κοντράρου, Κοτρώτσιου, Λούβαρη, Βρατσίστα, Δεδεγκίκα, Κλώνου, Λιότσου (λ), Μπόγρη, Στρατηγού (λ), Γιάνι. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png