Η κ. Βάλια Κυριακίδου, είναι η νέα υπεύθυνη των Ακαδημιών Volley για αγόρια και κορίτσια του Α.Ο.Α. Σαρωνικός. 

20240915_130519.jpg
Η κ. Βάλια Κυριακίδου, είναι η νέα υπεύθυνη των τμημάτων υποδομών για αγόρια και κορίτσια, της ομάδας volley του Α.Ο.Α. Σαρωνικός. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο, που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, να αναλάβω και να είμαι υπεύθυνη της ακαδημίας των μικρών παιδιών του βόλεϊ.


Για μένα είναι ένα όνειρο ζωής, για μένα είναι κάτι το οποίο ονειρευόμουν από μικρό παιδί, που ξεκίνησα κι εγώ το βόλεϊ στην ηλικία των 10 ετών. Θα ήθελα να δώσω κυρίως χαρά, κυρίως την αγάπη. Να μεταδώσω αυτή την αγάπη για την αθλητισμό, να μεταδώσω αυτή την αγάπη για το βόλεϊ. Στόχος μου είναι αυτός, τα παιδιά να έρθουν να αγαπήσουν το άθλημα όπως το αγάπησα κι εγώ σ αυτές τις τρυφές ηλικίες", δήλωσε η κ. Κυριακίδου, μιλώντας στο Aegina Portal και στον Σταύρο Ρωπαΐτη.

Τα τμήματα αυτά αφορούν παιδιά από επτά ετών και πάνω. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει ήδη και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Σεπτεμβρίου. Οι ώρες προπόνησης θα είναι την Τρίτη και την Πέμπτη 5:00 μ.μ. έως 6:00 μ.μ. και την Παρασκευή 4:30 μ.μ. έως 6:00 μ.μ..



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png