Η κλήρωση των πρωταθλημάτων βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΑ. Στον Γ’ όμιλο η Κ-18 του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

IMG_1719.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου η κλήρωση των πρωταθλημάτων βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΑ για τη σεζόν 2024-2025. Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το "παρών" στην κλήρωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ κ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Νικος Δελαγραμμάτικας, ο γενικός γραμματέας και μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Χαράλαμπος Ξοφάκης, ο ειδικός γραμματέας κ. Ρωμύλος Σταματόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Χάρης Ιατρόπουλος, Γιώργος Κογκαλίδης, Αναστάσιος Μετάνοιας και Απόστολος Μουλακάκης, καθώς και το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Γιώργος Πάγκαλος.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Δ.Α.Π (Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά) η πρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Καντλή, ο ταμίας κ. Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, το μέλος κ. Κώστας Κατσιάβας και το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ. Παναγιώτης Παπαστάμος. 

Ο Σαρωνικός θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα των Κ-18 των κοριτσιών, και η κλήρωση τον βρήκε στον Γ’ όμιλο. Εκεί θα βρει τις παρακάτω ομάδες: Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Άγιος Ελευθέριος, Α.Ο. Κελεός Ελευσίνας, Ίκαρος Καλλιθέας, Άρης Αιγάλεω, Μ.Α.Ο. Κόροιβος και Πειραϊκός. Η αυλαία του νέου πρωταθλήματος ανοίγει το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου, με την ομάδα της Αίγινας να υποδέχεται για την 1η αγωνιστική τον Άρη Αιγάλεω, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαρωνικού: 1η Αγωνιστική Σαρωνικός-Άρης Αιγάλεω, 2η Αγωνιστική Κόροιβος-Σαρωνικός, 3η Αγωνιστική Σαρωνικός-Ίκαρος Καλλιθέας, 4η Αγωνιστική Πειραϊκος-Σαρωνικός, 5η Αγωνιστική Ρεπό, 6η Αγωνιστική Σαρωνικός - Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Άγιος Ελευθέριος, 7η Αγωνιστική Κελεός-Σαρωνικός. Η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου, υπό τις οδηγίες της κόουτς Σβέτλας Βασίλεβα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png