Μ.Α.Ο. Κόροιβος Μεγάρων - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 2η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

megara-saronikos-00.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Μ.Α.Ο. Κόροιβος στα Μέγαρα, το Σάββατο το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η ομάδα της Αίγινας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο παρκέ του κλειστού "Αλέκος Σάλτας", φεύγοντας από τα Μέγαρα με το σημαντικό διπλό στις αποσκευές της. Τα κορίτσια της κόουτς Βασίλεβα πέραν της αγωνιστικής τους ανωτερότητας, έδειξαν αρκετά συγκεντρωμένες και με διάθεση για καλό βόλεϊ.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Σαρωνικός επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων, έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 25-8 και στο 0-1. 

megara-saronikos-02.JPG

Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ, με τον Σαρωνικό από την μια να μπαίνει εξαιρετικά και να κυριαρχεί πλήρως, και από την άλλη ο Κόροιβος να μη μπορεί να ακολουθήσει. Το πιεστικό σέρβις σε συνδυασμό με τις άριστες επιθέσεις, έδωσαν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα στην νησιωτική ομάδα, η οποία με 25-13 έκανε το 0-2.

Το 3ο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία, καθώς οι νεαρές αθλήτριες της Σβέτλας Βασίλεβα δεν έδειξαν διάθεση για αμφισβήτηση της ανωτερότητας τους, και μπήκαν εξίσου κυριαρχικά στο παρκέ του ‘Αλέκος Σάλτας’, με σκοπό να τελειώσουν την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενες και με την ψυχολογία του 0-2 δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, φτάνοντας σβηστά στο 25-12 και στο 0-3. Ο τελευταίος πόντος των νησιωτών ήρθε από εξαιρετικό σέρβις της Δεδεγκίκα, με τις γηπεδούχες να μην έχουν απάντηση και έτσι σύσσωμη η αποστολή βρέθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου να πανηγυρίζει το σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο. Τα νεαρά κορίτσια του Σαρωνικού κέρδισαν μάλιστα το χειροκρότημα και των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, καθώς οι τελευταίοι αναγνώρισαν την ανωτερότητα τους.

megara-saronikos-012.JPG
Οι φιλοξενούμενες συνδύασαν ουσία και θέαμα, σκορπίζοντας πολλά χαμόγελα και στους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν μέχρι τα Μέγαρα για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών βολεϊμπολιστριών του Σαρωνικού. Διαιτητές του αγώνα ήταν η Παναγιώτα Καπουράνη και ο Σπύρος Πολάτος. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας. 

megara-saronikos-014.JPG
Τα σετ: 8-25, 13-25, 12-25. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κοτρώτσιου, Κλαρκ, Στρατηγού (λ), Κοντράρου, Γκαρή, Σακελλίου, Βρατσίστα, Λιότσου (λ), Δεδεγκίκα, Γιάνι, Μπόγρη, Αλευροπούλου. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png