
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Video Σωτήρης Μπήτρος.
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ΑΕ Σαρωνικός και Δόξα Πειραιά έμειναν στο 0-0 για την 15η αγωνιστική του Πειραιά. Οι δυο ομάδες χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με τις καλές στιγμές στο ματς να είναι λίγες. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μωϋσιάδης από το χώρο του κέντρου και δεξιά βρήκε στην απέναντι πλευρά τον Πέκωφ, το πλασέ του οποίου αποκρούστηκε από τον πορτιέρο της Δόξας. Στο 11ο λεπτό χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για τους νησιώτες με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαριόλη. Ο αμυντικός της ΑΕ Σαρωνικός εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, με τον γκολκίπερ της Δόξας Κούμτσιο να πετάγεται στο παραθυράκι και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Τελευταία καλή στιγμή για το α' μέρος ανήκει και πάλι στους γηπεδούχους.
Διαιτητής ήταν ο Δαμιανάκης. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η παρουσία για πρώτη φορά του Σταύρου Αβραμίδη στην 18αδα των νησιωτών. Ο γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 2002 ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του παιδικού τμήματος επιλέχθηκε από τον Βουτσινά στην αποστολή, με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει πως θα ακολουθήσουν και άλλοι. Την επόμενη αγωνιστική και 1η του β' γύρου η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από τον ΑΟ Κορυδαλλού. Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστική διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες. Χαρακτηριστικά παρά την σχετική ηλιοφάνεια, ο υδράργυρος είχε φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου.
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα (55' Ηλιαδάκης), Κάτσας, Φέκος, Μαριόλης Γ, Τζιώτης, Μωϋσιάδης (55' Πασχάλης), Γιαννούλης, Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν (73' Θεοδώρου), Πέκωφ.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: ΑΟΑΔ-ΑΟ Κορυδαλλός 2-1, Παντζιτζιφιακός-Αετός Κορυδαλλού 1-4, Κερατσίνι-Ένωση Ρέντη 3-0, Ήφαιστος-Άρης Αμφιάλης 3-1, Φαληρικός-Ίκαρος Καλλιθέας 3-5, Αρμενική-ΑΣ Ποντίων 0-0 και ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού-ΑΕ Περάματος 1-1.















