Όταν ο χειμώνας ανθίζει μέσα από τον φακό του Ανέστη Κορνέζου και της Ειρήνης Κουνάδη.

Όταν ο χειμώνας ανθίζει μέσα από τον φακό του Ανέστη Κορνέζου και της Ειρήνης Κουνάδη.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Σύλλογος Φίλων εγκαινίασε στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, την έκθεση φωτογραφίας του Ανέστη Κορνέζου και της Ειρήνης Κουνάδη, με τον άκρως ποιητικό τίτλο «2 ματιές στον ίδιο χειμώνα». 

Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, με πλήθος Αιγινητών και επισκεπτών να κατακλύζουν την αίθουσα, για να τιμήσουν δύο δημιουργούς που έχουν κερδίσει την εκτίμηση του νησιού με τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την ιδιαίτερη ευαισθησία τους.

Την εκδήλωση άνοιξε με έναν γλαφυρό χαιρετισμό, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

«Εραστές του φακού και της Αίγινας»
Την εκδήλωση άνοιξε με έναν γλαφυρό χαιρετισμό, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Γιώργος Μπήτρος. Με λόγια γεμάτα θέρμη, χαρακτήρισε τους δύο φωτογράφους ως «εραστές του φακού και ακόμα μεγαλύτερους εραστές της Αίγινας», εξαίροντας το ήθος, την τιμιότητα και την έμφυτη ευγένειά τους να έχουν πάντα έναν καλό λόγο για όλους.

«Αν σας βγάλει ο δρόμος προς το λιμάνι, με τον αέρα να σας παίρνει την ομπρέλα

«Αν σας βγάλει ο δρόμος προς το λιμάνι, με τον αέρα να σας παίρνει την ομπρέλα και τη δυνατή βροχή να πέφτει, και δείτε κάποιους να έχουν ανέβει πάνω σε δέστρες, σε παγκάκια ή ακόμα και σε δέντρα για να τραβήξουν πλάνο... μην ανησυχείτε, είναι ο Ανέστης και η Ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπήτρος, περιγράφοντας το πάθος των δύο δημιουργών.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η ιδέα για την έκθεση γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του δύσκολου χειμώνα που μας πέρασε, βλέποντας τις μοναδικές λήψεις που αναρτούσαν οι δύο καλλιτέχνες. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το «ανύπαρκτο» λιμάνι της Αίγινας, όταν τα κύματα κυριολεκτικά το εξαφανίζουν, μια πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι κάθε χρόνο.

Δύο ματιές, μία Αίθουσα, ένας χειμώνας
Η αίθουσα του Μουσείου χωρίστηκε νοητά στα δύο, χωρίς όμως να υψώνει τείχη, αλλά ενώνοντας δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις.

Η «Πράσινη Γραμμή» της Ειρήνης Κουνάδη

Η «Πράσινη Γραμμή» της Ειρήνης Κουνάδη
Η κ. Κουνάδη, παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπήτρο, τον Δήμο Αίγινας και την κ. Ανθίπη Γελαδάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους. Παρουσιάζοντας το δικό της κομμάτι, εξήγησε ότι οι επισκέπτες θα δουν το «χρονικό μιας καταιγίδας».

Από τα απειλητικά σύννεφα στη Δύση που μοιάζουν με αετό, μέχρι τη λύτρωση του ουράνιου τόξου.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε σε μια συγκλονιστική, ανθρώπινη λήψη της στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων: μια γυναίκα σκυμμένη σε ένα παγκάκι μέσα στη βαρυχειμωνιά. «Τι να σκεφτόταν άραγε εκείνη την ώρα;» αναρωτήθηκε η φωτογράφος.

Η ματιά του Ανέστη Κορνέζου

Η ματιά του Ανέστη Κορνέζου
Στο άλλο μισό της αίθουσας, ο φακός του Ανέστη Κορνέζου αιχμαλωτίζει τη δική του αλήθεια από το αιγινήτικο τοπίο. Άγρια θάλασσα, γυμνά δέντρα, έρημοι δρόμοι και το πλοίο «Απόλλων Ελλάς» να παλεύει με τα κύματα, συνθέτουν ένα σκηνικό που, παρά την αγριάδα του, ηρεμεί και γαληνεύει το βλέμμα μέσα από το μοναδικό φως του νησιού.

Οι δύο δημιουργοί, εμφανώς συγκινημένοι, μοιράστηκαν με τον κόσμο το αποτέλεσμα μιας σπάνιας δουλειάς που καταφέρνει να αποδείξει πως ο χειμώνας, με όλη του την ταλαιπωρία, κρύβει μέσα του τη δυνατότητα για τη ζωή να ανθίσει ξανά.

Πληροφορίες Έκθεσης

Πληροφορίες Έκθεσης
Διάρκεια: Από Παρασκευή 29 Μαΐου έως Κυριακή 7 Ιουνίου 2026.

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 – 13:00 & 19:00 – 21:00.

Τοποθεσία: Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας.

Αν ο δρόμος σας βγάλει προς το λιμάνι, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε αυτή την έκθεση. Οι εικόνες της θα δροσίσουν τη σκέψη σας και θα γαληνέψουν το βλέμμα σας.

Με 29 υποψηφίους ξεκινούν αύριο στο ΕΠΑΛ Αίγινας, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026.

Με 29 υποψηφίους ξεκινούν αύριο στο ΕΠΑΛ Αίγινας, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026.

Αύριο, Σάββατο 30 Μαΐου 2026, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, με την εξέταση του μαθήματος των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας).

Από το Ενημερωτικό Δελτίο, στο Aegina Portal Talk Radio

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον διευθυντή του ΕΠΑΛ Αίγινας κ. Χρήστο Λίτο, ο οποίος είπε ότι όλα είναι έτοιμα για τις εξετάσεις και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Στις φετινές εξετάσεις θα λάβουν μέρος 29 υποψήφιοι.

Σαν «καρτ-ποστάλ καλοκαιριού» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που ξεκινά στην Αίγινα.

Σαν «καρτ-ποστάλ καλοκαιριού» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που ξεκινά στην Αίγινα.

Σαν «καρτ-ποστάλ καλοκαιριού» μοιάζουν πια οι μέρες που θα οδηγήσουν στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αίγινα. 

Το λιμάνι, ήρεμο σαν καθρέφτης, αντανακλά τα χρώματα ενός εντυπωσιακού δειλινού, με τον ουρανό να βάφεται σε αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί, διεκδικώντας το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στο αττικό φως.

20260528_203528.webp

Οι βάρκες ακίνητες, τα νερά γαλήνια και η ατμόσφαιρα σχεδόν κινηματογραφική. Η εικόνα αυτή δεν είναι απλώς όμορφη – είναι ενδεικτική. Δείχνει ξεκάθαρα πως η Αίγινα έχει ήδη περάσει στη θερινή της φάση, πριν καν μπει επίσημα ο Ιούνιος. Οι καιρικές συνθήκες, ιδανικές, ενισχύουν αυτή την αίσθηση, φέρνοντας από νωρίς κόσμο στο νησί και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ιδιαίτερα ζωντανό τριήμερο.

 Είναι η στιγμή της ημέρας που το νησί αλλάζει ρυθμό.

Είναι η στιγμή της ημέρας που το νησί αλλάζει ρυθμό. Η ζέστη υποχωρεί, οι πρώτοι επισκέπτες κάνουν τη βόλτα τους στο λιμάνι και όσοι τόλμησαν ήδη τις πρώτες βουτιές, επιστρέφουν με εκείνη τη γνώριμη καλοκαιρινή χαλάρωση.

Πανελλαδικές 2026: Με 82 υποψηφίους το ΓΕΛ Αίγινας. Το μήνυμα και ο «οδικός χάρτης» των εξετάσεων από τον διευθυντή κ. Γιάννη Πεπέ.

Πανελλαδικές 2026: Με 82 υποψηφίους το ΓΕΛ Αίγινας. Το μήνυμα και ο «οδικός χάρτης» από τον διευθυντή Γιάννη Πεπέ

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο κουδούνι της φετινής εξεταστικής περιόδου, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας, κ. Γιάννης Πεπές, παρουσίασε τον αναλυτικό «οδικό χάρτη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το 2026.

Με ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία, ψυχραιμία και στήριξη, ο κ. Πεπές, μιλώντας στο Aegina Portal υπογράμμησε ότι το σχολείο είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία ως μια «ευκαιρία προσωπικής και ακαδημαϊκής αναβάθμισης» και όχι ως ένα καταληκτικό ορόσημο της ζωής τους.

Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και αλλαγή στην ώρα προσέλευσης
Η μεγάλη μάχη ξεκινά αύριο, Παρασκευή 29 Μαΐου, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Για την πρώτη ημέρα και μόνο, για λόγους οργανωτικούς, οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο νωρίτερα, στις 7:40 π.μ. Για τις υπόλοιπες ημέρες των εξετάσεων, η σταθερή ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 7:55 π.μ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών διαμορφώνεται ως εξής:

  • Τετάρτη 3 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.
  • Παρασκευή 5 Ιουνίου: Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική.
  • Δευτέρα 8 Ιουνίου: Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.

Οι αριθμοί των εξετάσεων: 82 υποψήφιοι σε Αίγινα και Αγκίστρι
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο διευθυντής, στις εξετάσεις συμμετέχουν συνολικά 82 υποψήφιοι. Από αυτούς, οι 77 προέρχονται από το ΓΕΛ Αίγινας (συμπεριλαμβανομένων 9 αποφοίτων παρελθόντων ετών) και οι 5 από το Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις Αγκιστρίου.

Η κατανομή των μαθητών ανά προσανατολισμό αποτυπώνει μια απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις Ανθρωπιστικές Σπουδές και την Οικονομία:

  • Οικονομίας & Πληροφορικής: 32 υποψήφιοι (29 από Αίγινα και 3 από Αγκίστρι)
  • Ανθρωπιστικών Σπουδών: 31 υποψήφιοι (29 από Αίγινα και 2 από Αγκίστρι)
  • Σπουδών Υγείας: 13 υποψήφιοι (όλοι από Αίγινα)
  • Θετικών Σπουδών: 6 υποψήφιοι (όλοι από Αίγινα)

Θετική συγκυρία, η πτωτική τάση των βάσεων
Ο κ. Πεπές στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η φετινή συγκυρία είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τα παιδιά. «Οι βάσεις εισαγωγής σε όλα τα επιστημονικά πεδία παρουσιάζουν πτωτική τάση», σημείωσε, ενώ συμπλήρωσε ότι από φέτος ανοίγονται περισσότερες επιλογές, καθώς πολλές σχολές έχουν ενταχθεί σε επιπλέον επιστημονικά πεδία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα τμήματα των μαχίμων στις Στρατιωτικές Σχολές, τα οποία πλέον, εκτός από τον Θετικό προσανατολισμό, είναι προσβάσιμα και από τον προσανατολισμό της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Παράλληλα, υπενθύμισε στους μαθητές ότι υπάρχουν πάντα εναλλακτικές λύσεις για όποιον δεν πετύχει στις πρώτες του επιλογές, όπως η εισαγωγή την επόμενη χρονιά με το σύστημα του 10% ή η εκ νέου συμμετοχή στις εξετάσεις.

Δίπλα στους μαθητές και μετά τις εξετάσεις

Ο κ. Πεπές διαβεβαίωσε ότι η στήριξη του σχολείου δεν σταματά με το τέλος των γραπτών. Στις αρχές Ιουλίου, με το άνοιγμα του Ψηφιακού Μηχανογραφικού Δελτίου, οι καθηγητές θα βρίσκονται στο Λύκειο για να συμπληρώσουν μαζί με τους μαθητές τις αιτήσεις τους, προσφέροντας εξατομικευμένη συμβουλευτική. Επιπλέον, εντός του Ιουνίου, το σχολείο θα συνδράμει τους γονείς στη διαδικασία των υποχρεωτικών ηλεκτρονικών εγγραφών (e-εγγραφές) για τις επόμενες τάξεις του Λυκείου.

«Είστε ήδη νικητές»
Κλείνοντας έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους υποψηφίους:

«Γνωρίζοντας τους υποψηφίους μας έναν προς έναν ξεχωριστά και γνωρίζοντας τον αγώνα των δικών τους και των οικογενειών τους, είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η δοκιμασία θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. [...] Κανένας δεν θα κριθεί προσωπικά μέσα από αυτή τη διαδικασία. Όλοι και ο καθένας από τους υποψηφίους μας είναι μοναδικοί, ξεχωριστοί και ήδη νικητές. Καλή επιτυχία, θα είμαστε δίπλα τους σε όλη τη διαδρομή».

Δημοσιεύθηκαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αίγινας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2026.

Δημοσιεύθηκαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αίγινας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2026.

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΒΑΛΑ-ΒΑΓΙΑΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΑΦΑΙΑΠΕΡΔΙΚΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
Από ΑίγιναΑπό ΒάγιαΑπό ΑίγιναΑπό Αγ.Νεκτ.Από ΑίγιναΑπό Αγ.Μαρ.Από ΑίγιναΑπό ΑφαίαΑπό ΑίγιναΑπό Πέρδικα
- - 07:00 07:50 07:00 07:30 07:00 07:40 - -
- - 09:00 09:50 09:00 09:35 09:00 09:45 - -
- - 09:30 09:50 - - - - - -
10:15 10:45 10:15 11:15 10:15 11:00 10:15 11:10 10:30 10:50
- - 11:00 12:00 11:00 11:40 11:00 11:50 11:30 11:50
- - 12:00 13:00 12:00 12:40 12:00 12:50 - -
13:00 13:25 13:00 14:00 13:00 13:40 13:00 13:50 13:00 13:20
- - 13:45 14:45 13:45 14:30 13:45 14:40 - -
- - 14:30 15:30 14:30 15:10 14:30 15:20 14:30 14:50
- - 16:00 16:50 16:00 16:30 16:00 16:40 16:00 16:20
👈 Σύρετε τον πίνακα για να δείτε όλες τις διαδρομές

 

Featured

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Επαγγελματικού Αλιευτικού Σωματείου Παράκτιας Αλιείας Αίγινας "Ο Σωτήρας", πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί καφέ "Γαρυφάλλου". Τα θέματα της συνέλευσης, ανέπτυξε στα μέλη του Σωματείου ο πρόεδρος κ. Χρήστος Δρίβας. Ο κ. Δρίβας αναφέρθηκε σε διάφορους αρνητικούς παράγοντες για την εργασία των επαγγελματιών αλιέων της Αίγινας. 


Δηλώσεις στο Aegina Portal έκαναν ο κ. Χρήστος Δρίβας και ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Θοδωρής Δρίτσας.

Ο κ. Χρήστος Δρίβας δήλωσε στο Aegina Portal: "Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Δρίτσα για την παρουσία του, που μας τίμησε στη σημερινή γενική συνέλευση του συλλόγου μας, είχαμε στείλει και σε όλους τους βουλευτές Α’ Πειραιά και Νήσων, είναι ο μόνος που μας τίμησε για δεύτερη φορά με την παρουσία του σε δύο-τρεις γενικές συνελεύσεις και όποτε έχουμε ζητηθεί. Έχουμε ηχητικό βίντεο με τον κύριο Αραχωβίτη, τον οποίο τον ευχαριστούμε θερμά.


Τα προβλήματά μας είναι γνωστά σε όλους τους βουλευτές και στα δύο κόμματα. Το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και όχι μόνο στην Αίγινα, αλλά πανελλαδικά είναι οι καταστροφές από τα θηλαστικά και περιμένουμε τις κυβερνήσεις, τις προτάσεις τις έχουμε, και περιμένουμε τις κυβερνήσεις να μας καλέσουν να βρούμε μία λύση άμεσα.

Δεν έχουμε παράπονο ούτε από τον κύριο λιμενάρχη εδώ στην Αίγινα ούτε από την τοπική αυτοδιοίκηση, κάνει ότι μπορεί, το μόνο παράπονο που έχουμε ήταν ότι πήρανε πλωτό λιμενικό σκάφος που έκανε αστυνόμευση και το ασθενοφόρο που περνάνε στην Αίγινα καλως στο φέρανε, επικροτούμε την κίνηση αυτή, αλλά αδυνατεί να αστυνομεύσει  την περιοχή της Αίγινα και όχι μόνο.

Αυτά είναι τα κυριότερα προβλήματα του νησιού και για την υποστελέχωση του λιμεναρχείου.
Μέσα από συζητήσεις που έχουμε κάνει με τον κύριο λιμενάρχη, έχει κάνει αιτήματα σε υπουργεία να του στείλουν ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αντί να το στείλουνε πέντε άτομα του στέλνουν ένα. Αυτά είχαμε να πούμε.

Ευχαριστούμε πάλι τον κύριο Δρίτσα για την παρουσία του".

Ο κ. Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε στο Aegina Portal: "Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αλιέων Αίγινας, γιατί εκείνοι μας ενεργοποιούν και έχουμε υποχρέωση, δέχτηκα την πρόσκληση όπως και όλοι οι βουλευτές Πειραιά, είμαι εδώ για αυτό το λόγο για να τα συζητήσουμε για μία ακόμα φορά από κοντά.

Ξέρετε δεν υπάρχει κοινωνία, δεν υπάρχει τόπος όπως η Αίγινα, που έχει τουρισμό, έχει την φιστικοπαραγωγή, έχει διάφορες άλλες δραστηριότητες παραγωγικές, αλλά δεν υπάρχει τόπος θαλασσινός, νησί, που να μην πρέπει να έχει σε πολύ υψηλό επίπεδο την αλιεία και όχι μόνο την ιχθυοκαλλιέργεια. Την αλιεία των ανθρώπων που πραγματικά ξέρουν τη θάλασσα, σέβονται τη δουλειά και μπορούν να ανταποκριθούν.

Γι’ αυτό, πέρα από το ζήτημα της ρύθμισης της ποσειδωνίας, που η προηγούμενη κυβέρνηση μας το προχώρησε και, ήδη, μένουν  πολύ λίγα. Το κόστος των καυσίμων είναι πολύ μεγάλο ζήτημα και για τον κλάδο αυτόν και τα άλλα που είπε ήδη ο πρόεδρος για τα θηλαστικά, για τον μη έλεγχο της παράνομης αλιείας και φυσικά για την δυνατότητα του σκάφους του Λιμενικού να μπορείς να εποπτεύει την περιοχή, όχι μόνο για τα ζητήματα τα αλιευτικά για όλα τα ζητήματα. Έχω κάνει και στο θέμα αυτό παρέμβαση, έχω πάρει διαβεβαιώσεις ότι σύντομα θα υπάρχει μία ρύθμιση και πέραν του πολύ σημαντικού ρόλου, που έχει να παίξει το σκάφος στην διαμετακομιδή ασθενών, πρέπει και οι άλλοι τομείς ελέγχουν να μπορούν να καλυφθούν. Και φυσικά η στελέχωση του λιμεναρχείου είναι και αυτό σοβαρό ζήτημα και πολλά άλλα.

Εκείνο που έχει σημασία είναι η πολιτεία, οι κυβερνήσεις, η αυτοδιοίκηση, οι βουλευτές, μαζί με τους παραγωγικούς φορείς, να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις, που δεν είναι σε όφελος μόνο ενός κλάδου, είναι σε όφελος όλης της κοινωνίας τελικά και όλης της περιοχής και του νησί της Αίγινας εν προκειμένου. Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά".

Σε ερώτηση του Aegina Portal για τις υδατοκαλλιέργειες στο Σαρωνικό, ο κ. Δρίτσας απάντησε:

"Για τις υδατοκαλλιέργειες πράγματι υπάρχει ένα δίλημμα, είναι σημαντική παραγωγική δραστηριότητα, έχει μεγάλες δυνατότητες επέκτασης προς τον τομέα των εξαγωγών, αλλά έχει μπει σε λάθος βάση. Ο Σαρωνικός δεν αντέχει ιχθυοκαλλιέργειες. Το ένα είναι αυτό. Είναι η δομή του, η γεωγραφία του, η παραγωγική τους δραστηριότητα δεν επιτρέπεται στο Σαρωνικό, η μεγαλύτερη επιβάρυνση είναι στο Πόρο και πάντα εμείς είμαστε αντίθετοι, ενώ γενικώς δεν είμαστε αντίθετοι στις υδατοκαλλιέργειες. Χρειάζεται χωροταξικό σοβαρό και χρειάζεται και η αξιοποίηση του ανοιχτού πελάγους και νησίδων στο ανοιχτό πέλαγος για την εγκατάσταση ιχθυοκαλλιέργεια, με λίγο μεγαλύτερο κόστος, ίσως, αλλά όλες οι σοβαρές χώρες έχουν κάνει τέτοιες επιλογές, γιατί δεν γίνεται μία παραγωγική δραστηριότητα να συγκρούεται με μία άλλη. Αντίθετα πρέπει να ισορροπεί με την άλλη".

Τις εργασίες της συνέλευσης παρακολούθησαν ο βουλευτής κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής, ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας κ. Παναγιώτης Πατσακιός και βέβαια μέλη του Σωματείου. Μήνυμα έστειλε ο κ. Σταύρος Αραχωβίτης, πρώην Υπουργός, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.