Ελληνικόν Seaside

Το 2014 ξαναπερνάει στον έλεγχο μας ο ιστορικός χώρος του πρώτου "Ελληνικόν" στην οδό Καποδιστρίου που το ανακαινίζουμε εκ βάθρων και παρουσιάζουμε το “Ellinikon Vintage”, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του τα Χριστούγεννα του 2014. Η μουσική γραμμή είναι κατά κύριο λόγο «ελληνική» με κάποιες διεθνής πινελιές.
 

Έκτοτε λειτουργούμε και τους δύο χώρους, στο Vintage όλο το χρόνο και το Seaside κυρίως το καλοκαίρι. Επιλεγμένες μέρες της εβδομάδας διοργανώνονται πάρτι με χαρακτηριστικότερο αυτό της "ελληνικής βραδιάς", που έχει διάρκεια όσο και το concept "Ελληνικόν", δηλαδή γίνεται κάθε Τετάρτη, τις ημέρες του καλοκαιριού από το 1992 μέχρι και σήμερα, είναι δηλαδή το μακροβιότερο event της Ελλάδος και πραγματοποιείται στο Seaside!

Αγαπημένο επίσης είναι και το πάρτι της Κυριακής που πραγματοποιείται στο Vintage κάθε καλοκαίρι!

Τις καλοκαιρινές Παρασκευές πάλι στο χώρο του Vintage παρουσιάζουμε Άλλο ένα πάρτι με διαφορετικό DJ κάθε φορά το All Stars Fridays.
 

Αυτά είναι τα βασικά μας πάρτι αλλά πάντα έχουμε "έκτακτα" πάρτι με συγκεκριμένα concept ανάλογα την εποχή (πχ μασκέ, live εμφανίσεις κτλ). Oι χώροι μας διατίθενται και για prive party, ιδιωτικές εταιρικές εκδηλώσεις κτλ.

P.S. Special thanks to…..
All the beautiful people (super creatures) that have loved me and supported me All these years (I couldn t do it without you)
Kiriakos

img-
img-
img-
img-
img-
img-
img-
img-
img-
img-
img-
img-
img-4637 (1)
img-
img-4641 (1)
img-
img-

Διεύθυνση

  • Street: Ακτή Τ.Χατζή 10 Αίγινα
  • Postcode: 180 10
  • City: Αίγινα

Επικοινωνία

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.