Συνεχίζονται οι εκπτώσεις στα δρομολόγια προς την Αίγινα, για όλο τον Νοέμβριο, από τη Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού.

Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι συνεχίζονται για όλο τον Νοέμβριο οι εκπτώσεις στα δρομολόγια προς την Αίγινα. Οι εκπτώσεις είναι για επιβάτες και ΙΧ αυτοκίνητα, σε όλα τα δρομολόγια προς Αίγινα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 8 ευρώ για τον επιβάτη και 20 ευρώ για το αυτοκίνητο.

Επίσης, η  Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού διευκρινίζει πως όσοι πελάτες είναι κάτοχοι Bonus Card (ή όσοι θέλουν να την αποκτήσουν χωρίς κανένα κόστος) θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν σε όλα τα παραπάνω δρομολόγια, όπως πάντα ίσχυε, με επιπλέον όφελος έκπτωσης 20% για επιβάτη ή ΙΧ, υπό τους ήδη γνωστούς όρους λειτουργίας της Bonus Card. Με τη χρήση Bonus Card το κόστος των εισιτηρίων είναι 6,40 ευρώ για τον επιβάτη και 16 ευρώ για το αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png