Ξεκινούν σήμερα από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, τα δρομολόγια σε Μέθανα και Πόρο με τα πλοία Φοίβος, Ποσειδών Ελλάς και Απόλλων Ελλάς.


Ξεκινούν σήμερα 1η Ιουνίου τα νέα δρομολόγια της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού σε Μέθανα και Πόρο, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, την τουριστική αλλά και εμπορευματική κίνηση. Μέχρι τώρα, την καλοκαιρινή περίοδο, επαγγελματίες της Αίγινας που έπρεπε να προωθήσουν τα προϊόντα τους, χρησιμοποιούσαν το διερχόμενο δρομολόγιο για τα Μέθανα. Το μειονέκτημα ήταν ότι με μία επιστροφή, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος στον προορισμό τους. Τώρα όμως θα έχουν τη δυνατότητα εντός της ίδιας ημέρας να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους όπως επιθυμούν.

Επίσης, τα δρομολόγια θα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν άριστα και τις τουριστικές μετακινήσεις, καθώς τουρίστες που έχουν σκοπό να επισκεφθούν περισσότερα από ένα λιμάνια, για παράδειγμα να επισκεφθούν τον Πόρο και στην συνέχεια να έρθουν και Αίγινα, μπορούν πλέον να το κάνουν και αυθημερόν, πράγμα δύσκολο με τα μέχρι πρότινος δρομολόγια. Άλλο παράδειγμα είναι η διασύνδεση του Αγκιστρίου με την κάτω γραμμή, αφού από Αγκίστρι τις καθημερινές η αναχώρηση είναι στις 11.00 με άφιξη Αίγινα 11.20, και ο επιβάτης θα μπορεί απευθείας να μπει στο διερχόμενο πλοίο του Πόρου που φτάνει Αίγινα στις 11.15 και αναχωρεί άμεσα. Τέλος, δίνεται πλέον στους κατοίκους της Αίγινας  πρόσβαση σε ένα χερσαίο κομμάτι της Πελοποννήσου που διαφορετικά θα έπρεπε, δεδομένης της χρήσης οχήματος, να μεταβούν στον Πειραιά.

Δευτέρα έως και Πέμπτη

Από Πειραιά για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο: 10.00 και 14.30

Από Πόρο για Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά: 13.30 και 17.30

Παρασκευή

Από Πειραιά για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο: 10.00 και 17.30

Από Πόρο για Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά: 13.00

Σάββατο

Από Πειραιά για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο: 10.00

Από Πόρο για Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά: 06.30 και 15.30

Κυριακή

Από Πειραιά για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο: 10.00

Από Πόρο για Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά: 16.30


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png