Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα την Πρωτομαγιά λόγω απεργίας της ΠΝΟ.


Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα και αυτήν την Πρωτομαγιά, καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε τη συμμετοχή της στην Πρωτομαγιά 2018 με 24ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΠΝΟ κατά τη συνεδρίασή της αποφάσισε με μυστική ψηφοφορία, να συμμετάσχει στην εργατική Πρωτομαγιά, με 24ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων με έναρξη την 00.01 της Τρίτης 01-05-2018 και λήξη την 24.00 ώρα της Τετάρτης 02-05-2018.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Η διοίκηση της ΠΝΟ κατέληξε σε αυτή την απόφαση καθώς η σωρεία των εγγράφων της όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όπου καταγράφονται και αιτιολογούνται τα αιτήματά της κοινωνικοασφαλιστικά, φορολογικά και εργασιακά, αγνοούνται από την πολιτεία, αφήνοντάς τα αναπάντητα και αποφεύγοντας κάθε εποικοδομητικό και θετικό διάλογο για την επίλυσή τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png