Προβλήματα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από τους ισχυρούς νότιους ανέμους. .

Προβλήματα παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που πνέουν στον Αργοσαρωνικό με ένταση 6 μποφόρ. Πιο συγκεκριμένα το οχηματαγωγό - επιβατηγό πλοίο "Ποσειδώνας" κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσθεσης στην μεγάλη προβλήτα, αντιμετώπισε πρόβλημα με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της αποβίβασης των επιβατών να αναγκαστεί να απομακρυνθεί και να επιχειρήσει εκ νέου προσπάθεια. Το πλοίο προκειμένου να αποβιβάσει τους επιβάτες έδεσε προς την πλευρά των εκδοτηρίων, όμως οι ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν την ασφαλή παραμονή του.


Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε νέα προσπάθεια, επιτυχημένη αυτή τη φορά. Δεμένο παρέμεινε το ιπτάμενο "Ερατώ" καθώς δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των ιπταμένων δελφινιών. Πρωινό δρομολόγιο δεν εκτέλεσε ούτε η υδροφόρα "Αίγινα ΙΙ". Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν κατά τις μεσημεριανές ώρες, ενώ εξασθένηση αναμένεται από αργά το απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png