Χωρίς δρομολόγια πλοίων θα μείνει η Αίγινα την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Αιτία η συμμετοχή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο στα σκληρά μέτρα του νέου μνημονίου.
Πρόκειται για τη δεύτερη απεργιακή κινητοποίηση μέσα στην εβδομάδα. Σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η ΠΝΟ ανέφερε ανάμεσα σε άλλα: "εφιαλτική εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση στο ΝΑΤ, οι συνταξιούχοι ναυτεργάτες του οποίου βιώνουν απανωτές περικοπές των κυρίων και επικουρικών συντάξεών τους, οδηγούμενοι στην πλήρη εξαθλίωση και το περιθώριο".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.