Για έκτη ημέρα παραμένει ο αποκλεισμός της Αίγινας. .

Παραμένει ο αποκλεισμός της Αίγινας και σήμερα Σάββατο, καθώς μέχρι και το αργά το πρωί δεν έγινε κανένα προγραμματισμένο δρομολόγιο από τα πλοία της γραμμής. Η απεργία της ΠΝΟ διανύει την έκτη ημέρα και αύριο το πρωί, πριν την έναρξη των δρομολογίων λήγει η τρίτη 48ώρη κυλιόμενη απεργία, που είχε προκηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Η ΠΝΟ σήμερα το πρωί συνεδριάζει για να αποφασίσει το μέλλον των απεργιακών της κινητοποιήσεων. Σημειώνουμε ότι χθες Παρασκευή η εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ, συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα αιτήματα της ομοσπονδίας.


Πάντως σήμερα Σάββατο το λιμάνι της Αίγινας παρουσιάζει εικόνα ερήμωσης, ενώ οι λιγοστοί επιβάτες που μετακινούνται από και προς το λιμάνι του Πειραιά, χρησιμοποιούν θαλάσσια ταξί, πληρώνοντας το "βαρύ" αντίτιμο των 30 ευρώ. Χθες, μεταφέρθηκαν με καΐκι, από το λιμάνι των Μεθάνων, κυρίως κάποια νωπά προϊόντα. Η τοπική αγορά αντιμετωπίζει πλέον σημαντικό πρόβλημα, καθώς οι ελλείψεις σε είδη ευρείας κατανάλωσης είναι εμφανής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png