Ισχυρή νεροποντή - Δεμένα τα πλοία.


Ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε στην Αίγινα την νύχτα που πέρασε. Ο δυνατός νοτιοανατολικός άνεμος που έπνεε από εχθές ενισχύθηκε σημαντικά τις πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα με πτώσεις κλαδιών και άλλων αντικειμένων. Τα καιρικά φαινόμενα ενισχύθηκαν σημαντικά λίγο μετά τις 05:30 το πρωί οπότε και εκδηλώθηκε ισχυρότατη καταιγίδα.

Πτώσεις κλαδιών και μετακίνηση κάδων στο οδόστρωμα της παραλιακής από Αίγινα προς Πέρδικα λόγω του δυνατού αέρα της χθεσινοβραδινής καταιγίδας έκανε τους οδηγούς να κινούνται προσεκτικά. Την ίδια ώρα δεμένα παραμένουν τα πλοία καθώς έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου και μέχρι τις 08:30 δεν πραγματοποιήθηκε κανένα δρομολόγιο. Είναι πιθανό αργότερα να γίνει άρση του απαγορευτικού. Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία υπάρχει ενημέρωση για ασθενέστερα καιρικά φαινόμενα με βροχές και ανέμους νοτιοανατολικούς έως πέντε μποφόρ κατά τις μεσημεριανές ώρες.

update: Σύμφωνα με μία τελευταία πληροφορία τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν μετά τις 10:30 με το "Νεφέλη" από Πειραιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png