Απαγορευτικό στα δρομολόγια των πλοίων για Αίγινα.

ap-ok-00 Λόγω των ισχυρών νοτιοδυτικών ανέμων που πνέουν από εχθές το βράδυ, το Λιμεναρχείο Πειραιά εξέδωσε απαγορευτικό του απόπλου. Ως αποτέλεσμα των άσχημων καιρικών συνθηκών η Αίγινα έχει αποκοπεί από τις θαλάσσιες συγκοινωνίες της, καθώς δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια ούτε με ιπτάμενα, αλλά ούτε και με πλοία κλειστού τύπου. Από το απαγορευτικό δημιουργήθηκαν μικροπροβλήματα στην εμπορευματική κίνηση του νησιού, ενώ δεν έλειψε και η ταλαιπωρία αρκετών επιβατών που σήμερα Δευτέρα έπρεπε να μεταβούν στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πλοίο κλειστού τύπου που διανυκτέρευσε στον Πόρο, διερχόμενο προς Πειραιά θα προσεγγίσει το λιμάνι της Αίγινας, δίνοντας λύση στην μετακίνηση πολλών επιβατών. Από το δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας προκύπτει ότι η ένταση των ανέμων θα παρουσιάσει μικρή ύφεση αργά το βράδυ.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png