Κορυφώνεται σήμερα το απόγευμα η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.

 
Με καλούς ρυθμούς γίνεται μέχρι αυτή την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Η επιστροφή των εκδρομέων αναμένεται να κορυφωθεί από τις απογευματινές ώρες και μετά, οπότε και σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από την μηχανή κρατήσεων της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού, από τις 15:45 το μεσημέρι μέχρι τις 21:50 το βράδυ, που είναι και το τελευταίο δρομολόγιο για σήμερα Δευτέρα, η διαθεσιμότητα για δίκυκλα και ΙΧ αυτοκίνητα είναι εξαντλημένη. Όσο αφορά τους επιβάτες, για το δρομολόγιο του Ποσειδώνα σήμερα στις 19:00 οι θέσεις είναι επίσης εξαντλημένες, ενώ για τα υπόλοιπα δρομολόγια είναι διαθέσιμες ή περιορισμένες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.







Αντίστοιχη είναι η εικόνα και για τα δύο πρώτα πρωινά δρομολόγια της Κοινοπραξίας την Τρίτη, όπου στις 8:50 και στις 11:30 οι θέσεις για δίκυκλα και ΙΧ οχήματα είναι εξαντλημένες, ενώ οι θέσεις για τους επιβάτες, μέχρι αυτή τη στιγμή, διαθέσιμες. Για τα επόμενα δρομολόγια της Τρίτης υπάρχει διαθεσιμότητα για όλες τις κατηγορίες.

Τέλος, παρόμοια είναι και η εικόνα για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων σήμερα, στο απογευματινό δρομολόγιο του πλοίου "Άγιος Νεκτάριος" από Αίγινα προς Πειραιά στις 18:15, όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, σύμφωνα με την μηχανή κράτησης της εταιρίας.

Οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κατά τόπους πρακτορεία για περισσότερες πληροφορίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png