Δεν θα πραγματοποιηθούν απεργιακές κινητοποιήσεις από την ΠΝΟ. Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων στις 8 και 14 Νοεμβρίου.


Απομακρύνθηκε πλήρως το ενδεχόμενο απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στις 8 Νοεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, ενδεχόμενο για το οποίο είχαν εκφραστεί φόβοι από Δημοτικούς Συμβούλους στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος. Σε σημερινή επικοινωνία του Aegina Portal με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, τόσο στις 8 Νοεμβρίου, όσο και στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η ΑΔΕΔΥ έχει αποφασίσει να πραγματοποίησε 24ωρη απεργία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Αναφορικά με την απεργία της 14ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσιεύσεις, η ΠΝΟ απέρριψε το αίτημα είχαν καταθέσει η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής "Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ" και η Πανελλήνια Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΕΜΑΓΕΝ).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png