Χωρίς πλοία σήμερα Αίγινα, λόγω της 24ωρης απεργίας ναυτεργατικών σωματείων.


Ανεκτέλεστα θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη τα ακτοπλοικά δρομολόγια, λόγω της απεργίας Ναυτεργατικών Σωματείων, που είχαν αποφασίσει την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Τα Διοικητικά Συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), της Πανελλήνιας Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» της Πανελλήνιας Ένωσης Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΕΜΑΓΕΝ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ «ΠΕΣ/ΝΑΤ.

Τα τρία ναυτεργατικά σωματεία σε ανακοίνωσή τους καλούν τους ναυτεργάτες για περιφρούρηση της απεργίας αναφέροντας ότι από τη "νέα επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση δεν εξαιρείται κανένας". "Όλες οι μέχρι σήμερα αστικές κυβερνήσεις λεηλάτησαν με την πολιτική τους τα ασφαλιστικά ταμεία, με τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους, με περικοπές στις συντάξεις, την υγεία, την πρόνοια. Η επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση είναι χωρίς ημερομηνία λήξης, θα θυσιάζεται διαρκώς, όπως και το σύνολο των δικαιωμάτων των ναυτεργατών, των εργαζομένων, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png