Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού μειώνει τα δρομολόγια και εφαρμόζει το πρωτόκολλο του 50% για τους επιβάτες.


Δελτίο Τύπου εξέδωσε πριν από λίγο η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, με το οποίο ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τα προσωρινά μέτρα που λαμβάνει προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μείωση των δρομολογίων, αυτοβούλως η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του 50% όπως ισχύει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και η εκπόνηση ενός σχεδίου δράσης για την αντιμετώπιση κρούσματος εν πλω.
 
Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα:

Σεβόμενοι απόλυτα τον απαράβατο κανόνα της αποφυγής του αποκλεισμού των νησιών, ως Saronic Ferries εξετάσαμε ενδελεχώς όλες τις πιθανές ενέργειες που θα συμβάλουν στον περιορισμό εξάπλωσης
του Κορονοϊού και ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό για τις αποφάσεις και τις εφεξής δράσεις μας.

1) Από αύριο, Τετάρτη, 18 Μαρτίου, θα εκτελούμε μόνο 2 δρομολόγια ημερησίως για τις καθημερινές ημέρες, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Ημέρες Παρασκευή και Κυριακή θα εκτελούμε 4 δρομολόγια
ημερησίως, ενώ ημέρα Σάββατο 3 δρομολόγια. (Αναλυτικά, στο sf.gr)

2) Επίσης, μειώνουμε αυτοβούλως το πρωτόκολλο επιβατών στα πλοία μας στο 50%, ώστε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερες αποστάσεις ανά επιβάτη στους χώρους ενδιαίτησης.

3) Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της Πανδημίας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας, έχουμε εκπονήσει σχέδιο δράσης για πιθανή αντιμετώπιση κρούσματος του ιού
COVID-19 εν πλω και προληπτικές ενέργειες περιορισμού διάδοσης του, καθώς και ενημέρωσης των επιβατών σχετικά με τις προληπτικές ενέργειες, τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του.

Τα παραπάνω μέτρα είναι προσωρινά και θα μεταβάλλονται αναλόγως και των οδηγιών / μέτρων από τις αρμόδιες Αρχές.

Τέλος, ως πλέον σημαντικό, συνιστούμε στους επιβάτες να ταξιδεύουν όχι αλόγιστα, αλλά με γνώμονα τόσο την δική τους ασφάλεια, όσο και των γύρω τους.

Είμαστε όλοι μαζί κι ας χρειαστεί να είμαστε για λίγο χώρια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png