Με διπλά δρομολόγια από σήμερα Δευτέρα, η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αίγινας με τον Πειραιά.

 
Διπλά ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ένα πρωινό και ένα απογευματινό, θα πραγματοποιούν από σήμερα Δευτέρα η Saronic Ferries και η ΑΝΕΣ Ferries. Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, η Saronic Ferries θα εκτελεί δύο δρομολόγια ημερησίως, ενώ την Τετάρτη και την Παρασκευή δύο δρομολόγια ημερησίως θα εκτελεί ΑΝΕΣ Ferries και το πλοίο "Άγιος Νεκτάριος". Την Κυριακή το δρομολόγιο παραμένει μονό. Τέλος, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ένα δρομολόγιο σήμερα Δευτέρα και ένα δρομολόγιο την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 11:05 το πρωί, θα εκτελέσει από την Αίγινα προς τον Πειραιά  το υδροπτέρυγo Venus της Aegean Flying Dolphins.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, για τη διευκόλυνση των μόνιμων κατοίκων των νησιωτικών περιοχών παρέχεται ψηφιακά από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης, ώστε να μπορούν να μεταβαίνουν στον τόπο κατοικίας τους. Είσοδος στην εφαρμογή.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png