Ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού, για τον περιορισμό χωρητικότητας επιβατηγών πλοίων σε έναν επιβάτη ανά 15 τετραγωνικά μέτρα.


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν απο λίγο η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, για τον περιορισμό χωρητικότητας επιβατηγών πλοίων σε έναν επιβάτη ανά 15 τετραγωνικά μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σας ενημερώνουμε πως έχει τεθεί σε ισχύ από τις αρμόδιες αρχές ο περιορισμός χωρητικότητας επιβατηγών πλοίων σε 1 έναν επιβάτη ανά 15 τετραγωνικά μέτρα. Ως αποτέλεσμα, ήρθε και η δραστική μείωση του πρωτοκόλλου και του δικού μας Αχαιού, που εξυπηρετεί τόσες μέρες πιστά την Αίγινα. Απαιτείται λοιπόν από όλους μας σεβασμός. Οι περισσότεροι, πρέπει να μείνετε σπίτι και να επιτρέψετε στους συνανθρώπους μας που έχουν ζωτική ανάγκη να μπορέσουν να ταξιδέψουν όποτε το χρειάζονται. Οι -λίγοι- που χρειάζεται να ταξιδέψετε, εξασφαλίστε οπωσδήποτε τη θέση σας στο δρομολόγιο επιλογής σας. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png