Προς επιδότηση τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μέχρι τις 30 Απριλίου. Η πρόσκληση του Υπουργείου Ναυτιλίας για την γραμμή Πειραιάς - Αίγινα.


Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για τη διασφάλιση της ελάχιστης θαλάσσιας συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης δρομολογιακών γραμμών, εξέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής χθες Τρίτη. Η υποβολή των αιτήσεων έληξε σήμερα το πρωί. Η κάλυψη των γραμμών αφορά το χρονικό διάστημα έως 30 Απριλίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ανάμεσα στα επιδοτούμενα δρομολόγια είναι και αυτά της δρομολογιακής γραμμής Πειραιάς - Αιίγινα με Ε/Γ - Ο/Γ μη ταχύπλοο πλοίο. Ο αριθμός των δρομολογίων που επιδοτούνται ανά εβδομάδα είναι έντεκα. Δύο ημερησίως από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ένα το Σάββατο, με υποχρέωση προσέγγισης δύο φορές εβδομαδιαίως στο Αγκίστρι, άνευ μισθώματος. Το μίσθωνα άνευ ΦΠΑ ανά πλήρες δρομολόγιο έχει οριστεί στις 4.000 ευρώ.

Στην πρόσκληση περιλαμβάνεται επίσης η δρομολογιακή γραμμή Πειραιάς - Αίγινα με Ε/Γ ταχύπλοο και αριθμό δρομολογίων έξι ανά εβδομάδα. Το μίσθωνα άνευ ΦΠΑ ανά πλήρες δρομολόγιο έχει οριστεί στις 5.500 ευρώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png