Ξεκινούν αύριο 3 Ιουλίου, τα δρομολόγια του επιβατικού πλοίου από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Σουβάλα και την Αγία Μαρίνα.


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο ο Δήμος Αίγινας, ξεκινούν αύριο 3 Ιουλίου τα δρομολόγια του επιβατικού ταχύπλοου SEBECO της εταιρείας ΑΝΕΣ από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Σουβάλα και την Αγία Μαρίνα και θα διαρκέσουν έως τέλος Αυγούστου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το Δελτίο Τύπου αναφέρει ακόμη ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και τεκμηριωμένης επιστολής σχετικά με την αναγκαιότητα δρομολόγησης του πλοίου που απεστάλη στις 5 Ιουνίου από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τηλεφωνικής ανοικτής συνομιλίας του Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστα Κατσαφάδου κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο Αίγινας με τον κ. Πλακιωτάκη επετεύχθη το πολυπόθητο αποτέλεσμα το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα και καθημερινή αγωνία των επιχειρηματιών και κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png