48ωρη απεργία στις 23 και 24 Φεβρουαρίου από την Πανελλήνια Ένωση Ναυτών.

Σε συνέχεια της χθεσινής σύσκεψης των 13 Ναυτεργατικών σωματείων και της συμφωνίας που επιτεύχθηκε για κοινή κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής - προειδοποιητικής απεργίας με προοπτική κλιμάκωσης στις 23-24 Φλεβάρη 2021, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ το οποίο ομόφωνα αποφάσισε την κάθοδο του κλάδου στην παραπάνω απεργία.

"Tον περασμένο Ιούλη έφεραν και ψήφισαν στην Βουλή τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στον θεσμό των ΣΣΕ στην ποντοπόρο ναυτιλία ανοίγοντας διάπλατα δρόμο αυτές οι αντιδραστικές ρυθμίσεις να επεκταθούν σε όλους τους Ναυτεργάτες και σε όλες τις κατηγορίες πλοίων" αναφέρει η ανακοινωση της ΠΕΝΕΝ".

"Η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι Ναυτεργάτες να σηκώσουν ακόμη πιο ψηλά το αγωνιστικό τους ανάστημα, να απαιτήσουν και να επιβάλουν λύσεις στα οξυμένα προβλήματά τους." αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΕΜΕΝ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png