Η Saronic Ferries ανακοινώνει την ολοκλήρωση των δρομολογίων, από και προς το λιμάνι της Σουβάλας με το πλοίο Αντιγόνη, λόγω της ετήσιας συντήρησής του.

Saronic Ferries. Δελτίο Τύπου.

Η Saronic Ferries ανακοινώνει την ολοκλήρωση των δρομολογίων από και προς το λιμάνι της Σουβάλας με το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο Αντιγόνη καθώς αρχές Νοεμβρίου ξεκινά την προγραμματισμένη ετήσια συντήρησή του.

Μετά το πέρας της συντήρησης και των απαραίτητων ελέγχων, η Αντιγόνη θα επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμά της, εξυπηρετώντας με συνέπεια τους εκατοντάδες επισκέπτες, επαγγελματίες και μόνιμους κάτοικους του νησιού με
καθημερινά δρομολόγια.

Η παράταση της δρομολόγησης του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στη Σουβάλα τον μήνα Οκτώβριο διευκόλυνε την προσβασιμότητα στη βόρεια πλευρά του νησιού και στόχος της Saronic Ferries είναι η σύνδεση Σουβάλας - Πειραιά να εδραιωθεί ακόμα περισσότερους μήνες το χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Saronic Ferries αναμένει από το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο της Αίγινας την άμεση υλοποίηση των απαραίτητων λιμενικών έργων και προσθηκών στον κυματοθραύστη της Σουβάλας, όπως προτάθηκαν από την πλοιοκτήτρια Εταιρεία, το διάστημα κατά το οποίο το πλοίο δεν θα προσεγγίζει το λιμάνι.

Ο πλοίαρχος, το πλήρωμα της Αντιγόνης και όλη η Saronic Ferries θέλουν να ευχαριστήσουν το επιβατηγό κοινό που έδειξε έμπρακτα την προτίμησή του στις υπηρεσίες της εταιρίας. Η Saronic Ferries θα διατηρήσει την Αντιγόνη στη γραμμή Πειραιάς - Σουβάλα παραμένοντας πιστή στο αρχικό της πλάνο: να εγγυάται την ασφαλή συνδεσιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, να αυξάνει τις επιλογές του επιβατικού κοινού και να διευκολύνει τη διακίνηση κοινού και εμπορευμάτων προς όλες τις περιοχές του νησιού προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png