Αυξημένα τα δρομολόγια από την Saronic Ferries, λόγω της μεγάλης κίνησης του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας στην Αίγινα.

triimero-katharas-defteras.jpg

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να απολαύσουν, μία αξέχαστη εκδρομή στην Αίγινα. Η εκδρομική κίνηση στο νησί αναμένεται να είναι μεγάλη. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Αυξημένα είναι τα δρομολόγια από την Saronic Ferries, λόγω της μεγάλης κίνησης που αναμένεται το τριήμερο στην Αίγινα. Ο πίνακας των δρομολογίων για το τριήμερο έχει ενισχυθεί με επιπλέον δρομολόγια. 

Για αύριο Πέμπτη 14/03, έχουν προγραμματιστεί επτά αναχωρήσεις από Πειραιά προς Αίγινα, από τις 7:20 το πρωί έως τις 18:30 το απόγευμα. 

Για την Παρασκευή 15/03 είναι προγραμματισμένες 14 αναχωρήσεις από Πειραιά προς Αίγινα, από τις 7:20 το πρωί έως τις 20:30 το βράδυ. Αντίστοιχα για τις επιστροφές από Αίγινα προς Πειραιά, την Δευτέρα 18/03 είναι προγραμματισμένα 13 δρομολόγια.

Σήμερα το βράδυ ανακοινώθηκε ο ενημερωμένος πίνακας των δρομολογίων που μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png