Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια η Αίγινα την Τετάρτη 17 Απριλίου, λόγω συμμετοχής της ΠΝΟ στην 24ωρη Πανεργατική - Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.

xoris-ploia-aegina.JPG

Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα μείνει η Αίγινα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, λόγω συμμετοχής της ΠΝΟ στην 24ωρη Πανεργατική - Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αναφέρει τα ακόλουθα:  "Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ομόφωνα αποφάσισε την συμμετοχή της στην 24ωρη πανεργατική - πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Διοίκηση της ΓΣΕΕ για τις 17/4/2024 ημέρα Τετάρτη, η οποία αρχίζει την 00.01 ώρα της 17-04-2024 και λήγει στις 24.00 της ίδιας ημέρας, με κεντρικό αίτημα την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την διασφάλιση των κατάλληλων εκείνων συνθηκών για ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο.

Οι Έλληνες Ναυτεργάτες, λόγω της ιδιαιτερότητας του ναυτικού επαγγέλματος, είναι από τους πρώτους που έρχονται αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις της ακρίβειας γιατί είναι οι μόνοι, που στην καλύτερη περίπτωση, εργάζονται 5 με 6 μήνες το χρόνο για να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους όλο τον χρόνο".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png