Βλάβη του πλοίου "Φοίβος" κατά την εκτέλεση δρομολογίου από την Αίγινα προς τον Πειραιά. Σε τροποποίηση δρομολογίων προχώρησε η Saronic Ferries.

fivos-limani-aeginas.jpg
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Λιμενικού Σώματος, τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αργοσαρωνικού, από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ Φοίβος Ν.Π. 11317, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα και με ασφάλεια στο λιμάνι του Πειραιά, όπου αποβίβασε εκατόν τριάντα τρεις επιβάτες, είκοσι τρία  Ε.Ι.Χ., έξι  Φ/Γ, έξι  Δ/Κ και ένα  Λ/Φ. Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ Φοίβος, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Η Saronic Ferries ανακοίνωσε ότι λόγω σημερινής βλάβης του Ε/Γ-Ο/Γ Φοίβος, προχωρά σε τροποποιήσεις δρομολογίων, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επιβατών με την προσθήκη έκτακτων αναχωρήσεων.

Ειδικότερα, για την Παρασκευή 21/06/2024 και το Σάββατο 22/06/2024, οι επιβάτες από και προς τα Μέθανα και Πόρο θα εξυπηρετηθούν με μισθωμένα λεωφορεία της Saronic Ferries με την ίδια ώρα και σημείο αναχώρησης, ενώ από Κυριακή, το δρομολόγιο για Μέθανα και Πόρο θα εκτελείται όπως ήταν προγραμματισμένο.

Πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (210 4101555 / 210 4112020) και στα κεντρικά πρακτορεία.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png