Με το Θεολόγος Β ΙΙ εξυπηρετούνται τα οχήματα των επιβατών, που είχαν προγραμματιστεί να ταξιδέψουν σήμερα με το πλοίο Φοίβος. [upd]

takxidi2.jpg
Μετά από σχετικές ερωτήσεις που έλαβε το Aegina Portal και ύστερα από επικοινωνία με τον Λιμεναρχείο Αίγινας, υπήρξε η ενημέρωση, ότι με το πλοίο Θεολόγος Β ΙΙ, εξυπηρετούνται τα οχήματα των επιβατών, που είχαν προγραμματιστεί να ταξιδέψουν σήμερα Δευτέρα με τον Φοίβο. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πρόκειται για τα οχήματα που είχαν κλεισμένο εισιτήριο. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση δεν μπορεί να βγάλει κάποιος εισιτήριο για να ταξιδέψει με το πλοίο Θεολόγος Β ΙΙ. Επισημαίνεται ότι αυτό ισχύει για σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024. Σημειώνεται ότι για το θέμα δεν υπήρχε κάποια σχετική ανακοίνωση, ενώ τα συγκεκριμένα δρομολόγια δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες των ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο Φοίβος της Saronic Ferries, είναι εκτός δρομολογίων, μετά από βλάβη, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2024 και ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά.

[upd] Από την Saronic Ferries εκδόθηκε ανακοίνωση το απόγευμα, με οδηγίες για όσους έχουν εισητήριο επιστροφής με το πλοίο Φοίβος. Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση εδώ.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png