Ανακοίνωση της Saronic Ferries για το δρομολόγιο του πλοίου Θεολόγος B ΙΙ, που θα αναχωρήσει στις 19.15 από Αίγινα. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες που είχαν εισιτήρια με το πλοίο Φοίβος.

anakoinosi-saronic-feries.jpg

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το απόγευμα η Saronic Ferries, για το απογευματινό δρομολόγιο του πλοίου  Θεολόγος B ΙΙ, που θα αναχωρήσει στις 19.15 από το λιμάνι της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Η ανακοίνωση της Saronic Ferries αναφέρει τα ακόλουθα:

"Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω βλάβης του f/b Φοίβος, το δρομολόγιο Αίγινα - Πειραιάς, τη Δευτέρα 24/06 στις 18.30 έχει αντικατασταθεί. Οι επιβάτες δε χρειάζεται να αλλάξουν εισιτήρια. Όσοι επιβάτες ταξιδεύουν χωρίς όχημα, θα επιβιβαστούν στο f/b Απόλλων 19.35 ή στο f/b Ποσειδών με αναχώρηση στις 19.30.

Οι επιβάτες με όχημα, θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμάνι στις 18.30, για φόρτωση του οχήματος στο ναυλωμένο οχηματαγωγό πλοίο Θεολόγος B ΙΙ, που θα αναχωρήσει στις 19.15 - χωρίς επιβάτες - και στη συνέχεια να μεταβούν στο πλοίο Ποσειδών ή στο πλοίο Aπόλλων, ακριβώς δίπλα.

Tα πλοία θα έχουν ταυτόχρονη άφιξη στον Πειραιά, ώστε βγαίνοντας από το πλοίο να παραλάβουν τα οχήματα".

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png