Κανονικά θα εκτελεστούν στις 22 και 23 Οκτωβρίου, τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Αίγινας / Αγκιστρίου από τα πλοία Αχαιός, Αντιγόνη και Νήσος Αίγινα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιριών.

ektelesi-dromologion.jpg

Κανονικά θα εκτελεστούν στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2024, τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Αίγινας / Αγκιστρίου από τα πλοία "Αχαιός", "Αντιγόνη" και "Νήσος Αίγινα", σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις της Saronic Ferries και της SLF για το πλοίο "Νήσος Αίγινα". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Saronic Ferries αναφέρει ότι " Ενημερώνουμε τους επιβάτες μας πως τα δρομολόγια στις 22 & 23 Οκτωβρίου θα εκτελεστούν κανονικά στην πορθμειακή γραμμή της Αίγινας/Αγκιστριού από τα πλοία Αχαιός και Αντιγόνη".

Αντίστοιχα η σχετική ανακοίνωση της San Lorentzo Ferries και του τοπικού πράκτορα για το πλοίο "Νήσος Αίγινα", είναι η ακόλουθη: "Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι τις ημέρες Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «Νήσος Αίγινα» θα εκτελεσθούν κανονικά καθώς η εξαγγελθείσα απεργία της ΠΝΟ για τις ανωτέρω ημερομηνίες δεν αφορά τη δρομολογιακή γραμμή Πειραιά- Αίγινα που είναι πορθμείο".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png