Π.Ν.Ο. Συνέχιση με νέα 48ωρη απεργία. Παραμένουν στους πίνακες των δρομολογίων τα πλοία Αχαιός, Αντιγόνη και Νήσος Αίγινα.

20200820_134330.jpg

H Διοίκηση της ΠΝΟ συνεδρίασε σήμερα με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκτίμηση της εν εξελίξει απεργίας της Ομοσπονδίας που είχε εξαγγελθεί για 22 και 23 Οκτωβρίου 2024 και αποφάσισε ομόφωνα την συνέχιση της 48ωρης απεργίας με νέα 48ωρη Πανελλαδική απεργία  την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 (με προοπτική κλιμάκωσης) από ώρα 00.00 έως 23.59 της 25 Οκτωβρίου στα Επιβατηγά Ακτοπλοϊκά πλοία και στα Μεσογειακά Τουριστικά πλοία (Ε/Γ-Ο/Γ Διεθνών πλόων και Κρουαζιερόπλοια).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τους πίνακες δρομολογίων, αλλά και την σχετική ανακοίνωση, που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, η Saronic Ferries, θα εκτελέσει δρομολόγια με τα πλοία Αχαιός και Αντιγόνη,  την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024. 

Τα δρομολόγια από και προς την Αίγινα παραμένουν κανονικά αναρτημένα και στην ιστοσελίδα της εταιρίας SLF με το πλοίο "Νήσος Αίγινα", στην οποία μέχρι αργά το βράδυ δεν υπήρχε νεότερη ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση οι επιβάτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τα πρακτορεία τους πίνακες των δρομολογίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png