Επιστολή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την "Οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Αίγινας".

Αίγινα 31 Ιουλίου 2017

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Αντιδήμαρχοι, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αίγινας .
Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας με την παρούσα επιστολή ευχαριστεί όλους εσάς που  με την παρουσία σας μας κάνατε την τιμή και ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση της οργάνωσής μας και συμμετείχατε    στη  σύσκεψη των Επαγγελματικών-Παραγωγικών φορέων και Τοπικής  Αυτοδιοίκησης, που έγινε στις 2 Ιουλίου στο ξενοδοχείο ΜΙΡΑΝΤΑ, με θέμα: "Οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Αίγινας".

Κύριε Δήμαρχε
Οι παρατηρήσεις, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις που καταθέσατε τόσο εσείς όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, καθώς και οι εκπρόσωποι των Επαγγελματικών-Παραγωγικών φορέων και πολίτες του νησιού, ανέδειξαν ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων, ενώ φάνηκε  η διάθεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων  για μια συλλογική αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων του νησιού μας που λιμνάζουν, με κύριο στόχο να βάλουν  το Νησί μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Κυρίες και κύριοι
Η οργάνωσή μας, λαμβάνοντας υπόψη  τις θέσεις των φορέων που συμμετείχαν και του εκπροσώπου της κυβέρνησης-υφυπουργού εμπορικής ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Σαντορινιού,  προετοιμάζεται  για την διοργάνωση μιας ημερίδας-όπως δεσμευτήκαμε-  με θέμα: "Οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Αίγινας", και θέλουμε όλους εσάς παρόντες, με τις προτάσεις  σας  και τους προβληματισμούς σας.
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο διεξαγωγής, καθώς και το πρόγραμμα των εργασιών.

Με εκτίμηση
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png