Η βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων Γεωργία Γεννιά για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Γεωργία Γεννιά. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Πειραιά και Νήσων. Δελτίο Τύπου.
"Η σημερινή ημέρα μάς θυμίζει ότι βρισκόμαστε σε μία συνεχή πάλη ενάντια στον φασισμό, αυτή τη «φαιά πανούκλα», που δεν παύει να μας στοιχειώνει», δήλωσε η βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά, με αφορμή την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοέμβρη του 1973.
"Το Πολυτεχνείο μάς φωτίζει τον δρόμο και ο φοιτητικός μας κόσμος, οι μαθητές μας  και οι νέοι μας, τον ακολουθούν και πρωτοστατούν, δίνοντας σε όλους το έναυσμα για να μην επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του φασισμού να αναβιώσουν καθεστώτα απολυταρχισμού, βίας και αυθαιρεσίας , όπως προσπαθούν σε κάθε περίοδο κρίσης» πρόσθεσε η κ. Γεννιά και κατέληξε: « Ήδη έχουν περάσει 44 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στη δικτατορία της 21ης Απριλίου και τη χούντα των συνταγματαρχών. Αυτό το φωτεινό παράδειγμα αντίστασης, ας μας εμπνέει όλους, για να διαφυλάξουμε τη δημοκρατία μας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ισότητα των λαών, την ελευθερία, την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png