Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αίγινας. Δελτίο Τύπου για τη λειτουργία των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας και την παρέμβαση της βουλευτού κυρίας Μ. Ρεπούση.

Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Με μεγάλη μας χαρά, παρακολουθήσαμε την  ριζοσπαστική ενέργεια της υπεύθυνης  και δημοκρατικά αριστερής βουλευτού, κας Ρεπούση  να προσφέρει στους πολίτες της Αίγινας υπηρεσίες υγείας, ίσες με αυτές που απολαμβάνουν οι πολίτες όλης της χώρας.

Όμως, η προσωρινή λύση της αποσυμφόρησης τραυματιών από την παραλία της πόλης, με καθεστώς υπερωριακής εργασίας στα πληρώματα των ασθενοφόρων, δημιουργεί πρόβλημα συνωστισμού στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Λυπούμαστε  για την ειρωνική διάθεση της  ανακοίνωσης, αλλά όταν με την πολιτική σου στάση, τη συμμετοχή σε αυτό το κυβερνητικό έκτρωμα, που έχει διαλύσει όχι μόνο το δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά έχει απλώσει την φτώχια και  την ανέχεια από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, το να βγαίνεις και  να κάνεις τον σωτήρα, είναι τουλάχιστον  γελοίο και απίστευτα μακριά, τόσο από την κουλτούρα της Αριστεράς, όσο και από ηθικές αξίες της Ελληνικής κοινωνίας, όπως είναι η ευγένεια, και η ανιδιοτέλεια.

Η μόνιμη λύση που αναζητά η κα Βουλευτής, είναι  η ανατροπή της ολιγαρχικής κυβέρνησης, που ξεπουλά την πατρίδα και  τους ανθρώπους της, σα να ήταν φθηνό  εμπόρευμα  στα ράφια του μαγαζιού της.

Πάμε σαν  άλλοτε κα Ρεπούση, σε ένα έργο που έχουμε δει πολλές φορές, όταν ο βουλευτής ερχόταν στο χωριό.

Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΙΓΙΝΑΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png