ΕΚΠΑΖ. Μετά το εξώδικο η συζήτηση για εξεύρεση λύσης. .

Με εξώδικο προς το ΕΚΠΑΖ απάντησε η Περιφέρεια Αττικής στις συσσωρευμένες οφειλές του Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων για τους λογαριασμούς του νερού που φτάνουν στις 120.000 ευρώ. Δύο εβδομάδες νωρίτερα ο διαχειριστής του ΕΚΠΑΖ κύριος Παύλος Μπήτρος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είχε παρουσιάσει τα προβλήματα που αφορούν τις οφειλές για το νερό και το χαράτσι της ΔΕΗ. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Μπήτρου τότε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Δημήτρη Κατσικάρη και τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, ο τελευταίος έστειλε κατασχετήριο έγγραφο στην Περιφέρεια για τις οφειλές στους λογαριασμούς του νερού. Το εξώδικο που καλεί το ΕΚΠΑΖ να πληρώσει τις οφειλές για την ύδρευση φαίνεται να αποτελεί μία εσωτερική "απάντηση" του ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων προς τον διαχειριστή του Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων.


Ο κύριος Μπήτρος μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal, μας ενημέρωσε ότι για το θέμα του εξώδικου υπήρχε μία συνάντηση με τον κύριο Σακκιώτη, η οποία θα οδηγήσει σε μία συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Δημήτρη Κατσικάρη τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Μπήτρος δεν είναι η πρώτη φορά που το ΕΚΠΑΖ λαμβάνει τέτοιου είδους ειδοποιήσεις, καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει και το Νοέμβριο του 2005. Επισήμανε επίσης ότι υπάρχουν τεράστιες απώλειες του νερού, ειδικά μετά και τις καταστροφές που έγιναν στο Κέντρο από τη θεομηνία του 2010. Υπάρχουν ανάγκες συντήρησης, για τις οποίες φαίνεται ότι μετά τη σημερινή συνάντηση, υπήρξε ένας κύκλος συνεννοήσεων με την Περιφέρεια ώστε να γίνουν οι τεχνικές εργασίες από το Δήμο Αίγινας. Ο κύριος Μπήτρος είναι αισιόδοξος ότι μετά τη συνάντηση που προγραμματίστηκε σήμερα με την Περιφέρεια θα βρεθούν λύσεις και κάθε πλευρά θα αναλάβει τις αρμοδιότητές της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png