Ο Σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής - για τον άνθρωπο και το περιβάλλον" θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του.

Δελτίο Τύπου
Ο Σύλλογος «Αίγινα Εθελοντής - για τον άνθρωπο και το περιβάλλον θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του: Α.ΝΕ.ΔΗ.Κ  και Άγγελο Κρητικό , το ίδρυμα Τροφίμων του ομίλου Βασιλόπουλου , την Hellenic Seaways  και την κα Δούβρου , το ζαχαροπλαστείο «Αιάκειον» , το κρεοπωλείο του κου Γ. Χατζηκωσταντίνου , το κατάστημα «ANCHOR» του κου Δ.Μπέση και όλους τους λοιπούς φίλους και εθελοντές για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που μας προσφέρουν κάθε μήνα.

Ειδικά για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και την δράση μας ..και για την Νέα Σχολική Χρονιά, που συγκεντρώνουμε χρήματα και σχολικά είδη για τα παιδιά των σχολείων μας ,θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συγκινητικά μεγάλη συμμετοχή του τον κόσμο .

Εξαιρετικά ευχαριστούμε την κα Μάγδα Γρηγοριάδου για την σημαντική της προσφορά σε τσάντες και γραφική υλη , τον κ. Θοδωρή Παλαιολόγο και την εταιρεία GIM A.E,  το Κέντρο Τύπου Αίγινας επίσης για την προσφορά του σε σχολικά είδη και τη συνεργασία του σε αυτή την δραστηριότητα , τα βιβλιοπωλεία Λυχνάρι ,Φλώρα, Υδρόγειος , Δέδες Αντώνης και το κατάστημα Jumbo.

Επίσης το Aeginaportal.gr για την επικοινωνιακή υποστήριξη μέσο του διαφημιστικού σποτ και την Φωτεινή Κάτσα για την γραφιστική επιμέλεια της καμπάνιας.

Σας ενημερώνουμε ότι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα λειτουργίας του Συλλόγου μας είναι:

Κάθε Δευτέρα 10:00 -12:00 & Τέταρτη 17:00 -19:00 όπου συγκεντρώνουμε: Οικιακά είδη, τρόφιμα, ρουχισμό και σχολικά είδη. (Καποδιστρίου 9, Περιβόλα)

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας κατά τη διάρκεια της  Γιορτής του Φιστικιού .


Εκ μέρους του συλλόγου,
"Αίγινα …Εθελοντής" για τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Γιαννούλη Σοφία


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png