Γενική Συνέλευση για το Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου. .

Με σημαντική προσέλευση των μελών του, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η  Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Η συνέλευση περιελάμβανε απολογισμό και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. "Αυτή η γενική συνέλευση είναι η 25η  τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου", είπε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Κώστας Γαλάνης κατά την έναρξη της ομιλίας του που περιελάμβανε απολογισμό της φετινής περιόδου. Ο κύριος Γαλάνης σημείωσε ότι ειδικά στη φετινή χρονιά, ένα μεγάλο μέρος της είναι αφιερωμένο στη στήριξη του νοσοκομείου.


Παρουσίασε επίσης μία σειρά από πρωτοβουλίες του συλλόγου, όπως αυτή της ανακαίνισης των τριών ορόφων του Πύργου Μαρκέλλου που έγινε με έξοδα του συλλόγου. Ο κύριος Γαλάνης σημείωσε ότι θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον. Ενημέρωσε επίσης ότι το σπίτι της Γωγώς Κουλικούρδη στο κέντρο της Αίγινας θα είναι επισκέψιμο από τους κατοίκους της Αίγινας μέσα στο 2012, ως ένας τόπος μελέτης, καθώς ολοκληρώνεται η αρχειοθέτηση της βιβλιοθήκης της. Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν προκειμένου να υπάρξουν τα θετικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, ενώ παρουσιάστηκαν και πρωτοβουλίες που θα υπάρξουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Ακολούθησε αναλυτικός απολογισμός από την κυρία Άννα Χάνου. Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τις αρχαιρεσίες για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:
  1. Κώστας Γαλάνης, 64 ψήφοι
  2. Κατερίνα Χατζηπέρη, 44
  3. Ελπίδα Θανοπούλου, 42
  4. Μαργαρίτα Πετροπούλου, 34
  5. Λιλή Πέππα, 30
  6. Νομική Μιχαλοπούλου, 24
  7. Σοφία Γιαννούλη, 23
Η κυρά Άννα Χάνου πήρε 17 ψήφους και δεν εκλέγεται.
Ψήφισαν 73.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png