"Ένα απόγευμα αφιερωμένο στη μητέρα!" Από το Μορφωτικό Σύλλογο Βαθέος. .

"Ένα απόγευμα αφιερωμένο στη μητέρα!" ήταν το τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος σήμερα το απόγευμα στην αυλή του παλαιού δημοτικού σχολείου της περιοχής. Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες, τραγούδια, ποίηση, χορό και μουσική. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαρία Λυκούρη καλωσόρισε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που γέμισαν με την παρουσία τους τον προαύλιο χώρο του σχολείου, σε μία εκδήλωση γεμάτη ευαισθησία, αλλά και θετικά μηνύματα για την προσφορά της μητέρας στο περιβάλλον της οικογένειας και της κοινωνίας.


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Σωτήρης Μαλτέζος. Οι κυρίες του συλλόγου, για μία ακόμη χρονιά βράβευσαν δύο μητέρες για την προσφορά τους, ενώ τα παιδιά του χορευτικού τμήματος ολοκλήρωσαν με χορευτικά "ένα απόγευμα αφιερωμένο στη μητέρα".




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png