Φιλανθρωπικό παζάρι στο Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. ..

Ένα bazaar με φιλανθρωπικό σκοπό ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Πρόκειται για μία συνεργασία με Σύλλογο Αλληλεγγύης της Αθήνας, που φιλοξενείται στο νησί με σκοπό τη διοργάνωση του παζαριού, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Στο χώρο του παζαριού, ο επισκέπτης μπορεί να βρει σε πολύ καλές τιμές διάφορα αντικείμενα, τα οποία είναι προσφορές καταστημάτων από την Αθήνα, αλλά και πολλά ακόμη αντικείμενα τα οποία είναι προσφορά των μελών του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Κρυστάλλινα είδη, κεντήματα, είδη οικιακής χρήσης κοσμήματα, ρούχα, ασημικά, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Όλα αποτελούν μία ξεχωριστή επιλογή και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.


Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης της Αθήνας διοργανώνει αυτό το παζάρι σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας με σκοπό να να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

.Δείτε φωτογραφίες από το φιλανθρωπικό παζάρι εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png