Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από την Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αίγινας..

Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία υλοποίησαν τα μέλη της Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αίγινας την Κυριακή. Πρόκειται ένα εξαιρετικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών, το οποίο έγινε με τη συνδρομή των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν ουσιαστικός, καθώς οι συμμετέχοντες σε αυτή γνώρισαν τεχνικές που κυριολεκτικά σώζουν ζωές. Η παρουσίαση έγινε από έμπειρο μέλος των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου όπου έγινε το σεμινάριο, είχε μεταφερθεί όλος ο αναγκαίος εξοπλισμός με τη βοήθεια του οποίου έγινε η διδασκαλία.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το σεμινάριο κράτησε για περισσότερο από 4 ώρες, ενώ το παρακολούθησαν τουλάχιστον σαράντα άτομα, αριθμός που εξέπληξε ευχάριστα τους διοργανωτές. Όσοι συμμετείχαν έμαθαν τους σωστούς χειρισμούς που πρέπει να γίνονται σε κάθε περίπτωση, αλλά και πως πρέπει να είναι η σωστή και ασφαλής αντιμετώπιση διάφορων σεναρίων που μπορούν να συμβούν. Μετά την επιτυχία του σεμιναρίου, το οποίο φυσικά ήταν δωρεάν, η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αίγινας σκέφτεται την πραγματοποίηση και άλλων σεμιναρίων το χειμώνα, που θα οδηγήσουν και σε πιστοποίηση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Εξαιρετικές ήταν επίσης και οι εντυπώσεις όσων συμμετείχαν στο σεμινάριο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png