Ο Σύλλογος "Άγιος Λεόντιος" κόβει την πίτα του.

Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτισμικός Σύλλογος "Άγιος Λεόντιος", έκοψε την πίτα του το πρωί της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, ολοκληρώνοντας μια ακόμη χρονιά με παρουσία στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού. Τους προσκεκλημένους στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης καλωσόρισαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ενώ στο χαιρετισμό της η αντιπρόεδρος κυρία Καίτη Τίμη Εμμανουήλ είπε μεταξύ άλλων: "Ο σκοπός του Συλλόγου είναι να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, την καλυτέρευση της διαβίωσης των κατοίκων Κυψέλης οικολογικά και πολιτισμικά". Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τον κύριο Γιάννη Κάσση και τους μικρούς μαθητές του. Στη συνέχεια τα Αιγινήτικα κάλαντα τραγούδησαν κυρίες του συλλόγου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πολιτισμό και την ιστορία της Αίγινας τα οποία χαρακτήρισε ως "συγκριτικό πλεονέκτημα" του νησιού. "Ο πολιτιστικός τουρισμός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς", είπε ο δήμαρχος Αίγινας παρουσιάζοντας το ενδιαφέρον της νέας δημοτικής αρχής για τη στροφή σε "ήπιες μορφές πολιτιστικού τουρισμού". Παρουσίασε επίσης την ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην Αίγινα αυτή την Τετάρτη και αφορά τον Ιωάννη Καποδίστρια, με σκοπό την αναγνώριση αυτή της ημέρας ως τοπικής εθνικής εορτής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Στέλιος Κοττάκης, Νϊκος Οικονόμου Στέλιος Λαμπαδάριος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Μπακόμητρος, ο πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κύριος Μαρίνος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή, η πρόεδρος του Συλλόγου Αφαία Βάντα Βάρτζελη, η πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Βαθέως κυρία Μαρία Λυκούρη, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος και ο πρώην δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png